2018.04.30 Telihold! Oszd meg és hamarosan teljesülni fog a kívánságod!

Hirdetés

Ma hajnalban különleges égi jelenség nyitotta meg áldásos energia kapuit: a Telihold pozitív energiái hoznak változást a következő időszakban:

Eljött az idő, hogy kiálljunk önmagunkért. Eljött az idő, hogy szeretettel mondjuk ki igazságunkat. Hogy visszavegyük az irányítást saját életünk felett.

Itt az ideje, hogy helyet csinálj az újnak! Itt az ideje, hogy elengedj mindent, ami már nincs összhangban belső igazságoddal.

HirdetésItt az ideje, hogy elengedj mindent és újra te írd életed forgatókönyvét.

A változás felkavaró lesz, de a legvégén mindenki életébe békét és örömet hoz majd.

A Hold ereje olyan nagy, hogy óceánok vizeit mozgatja, ez az erő, ami most támogat és segít téged abban, hogy valami egészen új kezdődjön el az életedbe. Kipucolja a negatív energiákat és felszabadít a régi energiák kötelékei alól.

Hogy segítsd a Telihold energetikai munkáját, végezd el az alábbi tisztító szertartást:

1.Lépés – Fizikai tisztulás

Itt az ideje, hogy kitakarítsd otthonodat. Minden polcot, szekrényt törölj át. Nézd át a felhalmozott dolgaidat, és dobj ki mindent, ami már felesleges, és nem használod.

2.Lépés – Mentális tisztulás

Hogy meg tudj szabadulni a mérgező, negatív gondolatoktól, az a legegyszerűbb, ha leírod őket egy papírra, és azt elégeted.

3.Lépés – Energetikai tisztulás

Lakásod auráját és saját aurádat a legegyszerűbben zsálya füstölővel tudod megtisztítani. Menj körbe a lakáson és gondolatban kérj energetikai tisztulást a környezetedre. Majd tested vonalát követve, magad körül is füstölőzz és kérj energetikai tisztulást magadnak is.

4.Lépés – Elengedés szertartása

HirdetésAz elengedés gyakorlata Mihály Arkangyallal:

Gyújts egy fehér gyertyát. Mondd el az alábbi fohászt Mihály Arkangyalhoz:

Mihály Arkangyal, kérlek, segíts nekem most, hogy elengedjem az életemben jelen lévő összes alacsony rezgésű negatív energiát, negatív szokást, visszahúzó kapcsolatot, minden negatív érzelmet és függőséget, és minden olyan negatív szülői vagy egyéb mintát, ami meggátol engem abban, hogy életembe befogadjam a legmagasabb jót, a legnagyobb bőséget: egészséget, jólétet, lélektársi kapcsolatokat. Segíts nekem, hogy félelem nélkül teljes hittel és bizalommal haladjak utamon, betöltve életfeladatomat.

Segíts nekem, hogy úgy haladjak utamon, hogy azzal a legtöbb fényt és szeretetet hozzam a saját életembe és mások életébe is.

Kérlek Mihály Arkangyal, hogy az idő minden síkján történjen meg az elengedés.

Kérlek Mihály Arkangyal, hogy a kitisztított energiák helyét töltsd fel ragyogó fehér gyógyító angyali fénnyel.

Köszönöm.