28 éve váltak el. Amikor meglátta, mit csinál exférje a kertjében, tudta, hogy le kell fotóznia

Hirdetés

Mindenki tanulhat tőlük!

Egyre csak szaporodnak a válások manapság, szinte már ez számít a normálisnak. Magával a válással nincs is gond, hiszen van az úgy, hogy félre megy egy kapcsolat, vagy elmúlik a szerelem. A probléma a felekkel szokott lenni, akik nem tudják ezt szépen kezelni, és sokszor épp a gyerekeik isszák meg a legjobban a levét az egésznek!

Erre láthatunk most egy követendő ellenpéldát. A történet erről a híres képről szól:

fotó: Facebook/Codie LaChelle McPhate’s

„Ez az apukám, ahogy vágja anyukám kertjében a füvet. 28 éve váltak el.

Anyukámnak rossz a térde, és a mostohaapám a városon kívül dolgozik. Amikor a fiatalabb testvéreim megkérdezték, hogy miért az én apukám vágja a füvet, akkor ezt mondtam: Mert tudta, hogy segítségre van szüksége.

HirdetésEz az együttműködés. Szerencsés vagyok, hogy 4 szülőm van, akik tisztelik és becsülik egymást, és tudják, hogy a nap végén csak az számít, hogy megmutassák a gyerekeiknek, hogy hogyan kell bánni a másikkal, és szeretni a családodat. Még nekem is, aki 32 éves.

Apukám elmondta, hogy ő és anyukám még a válásnál eldöntötték, hogy felnőttként fognak viselkedni, és megbecsülik egymást, hiszen valamikor szerelmesek voltak, és csak ez számít. Meg az, hogy ha kedves, rendes embernek akarják felnevelni a gyermekeiket, akkor nekik is annak kell lenni!”

Forrás: blikkruzs.blikk.hu