3 éve keresztül integettek a kislánynak a kalauzok – aztán meglátták az ablakban a jelet

Hirdetés

Gyermekeink a legfontosabbak életünkben, rengeteg örömöt hoznak mindennapjainkba.

Szeptember 20.-án egy az édesanya Briana Hefly Shepard egy történetet ír le kislányáról a Rio-ról, akit szinte minden kalauznak integetett az állomáson.

Három évvel ezelőtt a család az üzleti vállalkozását áthelyezte és egy vasútállomás mellé költöztek. A kislány nagyon érdekesnek tartotta ezt a helyet és minden nap figyelte az arra elhaladó vonatokat.

Rendszeresen integetett a kalauzoknak akik vidáman viszonozták az integetést. Nem telt el sok idő és ez egy igazi rituálévá vált. A kalauzok lehúzták az ablakot és mindig integettek neki, ahányszor csak látták őt az ablakban.

Az édesanya egy másik ír arról, milyen volt az iskolakezdés Rio és saját maga számára. Az anyukának nehézséget okozott otthagyni kislányát egy idegen helyen.

-A kalauzok lehúzták az ablakot, dudáltak is, de már csak én voltam az, aki visszaintegetett nekik. – mesélte Brianna.

HirdetésAz édesanya azt találta ki, hogy készít egy táblát, amire felírta azt, hogy “elkezdte az iskolát.” Minden egyes alkalommal, amikor a vonat dudálását meghallotta, odarohant az ablakhoz és feltartotta ezt a táblát.

Egy héttel később Brianna irodájába egy sárga egyenruhás füldugós férfi lépett be.

-Először azt hittem, hogy egy építőmunkás aki valamit meg szeretne beszélni velem. -mesélte Brianna.

A férfi egy kalauz volt aki érdeklődött , hol lehet az a kislány aki mindig ott állt az ablakban és integetett neki.

-Aznap valamiért a szokásosnál rövidebb volt az egyik vonat, és a kalauznak volt ideje arra, hogy bejöjjön megkérdezni, hol van Rio. – írta Briana

A kalauz nem tudta pontosan elolvasni mi van a táblára írva amit az ablakban látott. Ezért döntött úgy, hogy megkérdezi személyesen mi történt.

HirdetésA férfi elmondta, mennyire örült, hogy a kislány három éven keresztül mindig integetett neki. Megkérdezte az édesanyát, hozhat-e majd a kislánynak egy ajándékot, például a születésnapjára.
Facebook/Briana Hefly Shepard

-“Erre természetesen azt mondtam, hogy igen! Milyen jó látni, hogy ilyen barátság alakult ki a kislányom és a kalauz között.”

-“A kalauz látogatása és az ajándék amit Rio-nak hozott, megerősítette hitemet az emberekben. Erre életem végéig emlékezni fogok.” – írta Briana a

Ez igazán édes történet! Kérjük oszd meg barátaiddal, ha Neked is tetszett!