32 ÉVES RÁKOS NŐ VAGYOK,AKIRŐL MINDEN ORVOS LEMONDOTT!EZT A HIHETETLEN FELAJÁNLÁST KAPTAM EGY SZÍRIÁBAN HARCOLÓ KATONÁTÓL!

Hirdetés


2 hete megírtam,hogy ÉLNI akarok,még akkor is,ha minden orvos kimondta,hogy nincs esélyem az ÉLETHEZ! A rólam írt cikket megtalálván írt nekem egy Szíriában harcoló Magyar-Amerikai állampolgárságú katona. Ezt a levelet kaptam: Kedves Hölgyem! Megtaláltam önt egy cikkben. Én Szíriában egy Misszióban harcolok az ártatlan emberek megmentéséért. Feleségem 3 éve halt meg kisbabával méhében egy autó balesetben. Mélységesen szomorú vagyok,hisz elveszítettem életem értelmét. Olvastam,hogy ön szerető férjjel,gyermekkel él gyönyörű családban és az életéért harcol.

HirdetésSegíteni szeretnék. Dallasban van az otthonom,és egy barátom rákkutató orvos. Szeretném Önt és családját meghívni otthonomba és az amerikai orvosok,azonnal elkezdik az Ön kezelését. Kérem engedjék nekem,hogy minden költséget én fizessek! Nem vezérel más,csupán az önzetlen segítség! Előre is köszönöm a lehetőséget! Tisztelettel: Bryan!

Kérdezlek Titeket,TI elfogadnátok ezt a segítséget? Szeretném,ha megosztanátok velem véleményeteket!

Forrás: kaprazatos.club