51 éve boldogok együtt! Megmutatta régen látott feleségét Terence Hill és elmondta, hogy ennyi év után mi is a titkuk: – Szerintetek igaza van ebben?

Hirdetés

Ennyi év után ez a titkuk:

Terence Hill pár napja járt Magyaroszágon. A színész új filmjét miatt érkezett, de egyedül. Kiderült semmi gond nincs házasságával. Már 51 éve él nagyon boldogan Lorival.

A párnak egy fia született a most 49 éves Jess. Második fiukat Rosst örökbe fogadták, de őt egy autóbaleset miatt elvesztették. Ez nagyon nehéz időszak volt Terence-ék életében. Most a Story magazinnak elárulta a titkot, ami szerinte nem is titkok, hogy mitől ilyen jó a házassága:

HirdetésNem hiszem, hogy bármilyen titok van. Talán csak annyi, hogy tiszteljük egymást, mindkettőnknek megvan a maga saját világa, ami nagyon-nagyon különböző. Nem veszekszünk, persze, vitatkozunk néha, de nem túl sokat. Nem szeretjük a konfliktusokat, a feleségem nagyon csendes asszony. Ő író, ő írta a Lucky Luke szövegkönyvét is, és jól érzi magát a betűk között a világában. Mindkettőnknek megvan a saját tere.

HirdetésForrás: blikkruzs.blikk.hu