72 ÉVES KONCZ ZSUZSÁNAK , AZ VOLNA AZ EGYETLEN KÍVÁNSÁGA, HOGY ÜZENETÉT OSSZUK MEG! MINÉL TÖBBEN!

Hirdetés

Koncz Zsuzsa mindig is féltve őrizte magánéletét. A házasságot kipróbálta, de nem jött be, gyereke nem született. A ma 71 éves énekesnő imád sportolni, és roppantul szeret kiabálni meccsnézés közben – már ha éppen van ideje meccset nézni két koncert vagy lemezfelvétel között.

Az énekesnő gyerekkorában kézilabdázott és korcsolyázott, felnőttként pedig (állítólag Halász Judit unszolására) rákapott a síelésre. A sportot azonban nemcsak művelni, hanem nézni is szereti, különösen a focit. 2013 decemberében a Blikknek nyilatkozta, hogy a célratörő német focit szereti. “Ha lehet, nézem a Barcelonát és a német bajnokságot is, ahol a Borussia Dortmundnak szurkolok – mondta a lapnak. – Odavagyok Messiért, Ryberiért, de Ibrahimovich is fantasztikus figura, engem emlékeztet Zidane-ra.

HirdetésSzóval komoly focidrukker vagyok, végigordibálom a meccseket, a társaságban előre figyelmeztetek mindenkit, hogy én aztán szívből szurkolok.”

A legfontosabb üzenete a következő: “Fontos lenne (…), hogy a nők sokkal több tiszteletet, megbecsülést kapjanak, az élet bármely területén tevékenykednek. Ha anyák, azért, mert a jövőnket nevelik, ha véletlenül üzletasszonyok, politikusok, orvosok lennének, akkor meg azért. Ők is a jövőnkön dolgoznak. Valamennyien!”Köszöntsük őt születésnapján egy megosztással!

Forrás: mindenegyben.com