8 évvel a nyolcas ikrek születése után – így néz ki Natalie és a gyerekek

Hirdetés

8 évvel ezelőtt Natalie Suleman 8 gyönyörű gyermeknek adott életet, és mindannyiuk egészséges volt, írta a People. Ilyen még soha nem fordult elő az Egyesült Államokban ezért ez óriási média szenzáció volt.

A híres “Nyolcgyerekes anyuka” nem volt férjnél, mesterséges megtermékenyítés útján lett terhes. Natalie története sok vitát váltott ki.

Ne felejtsük el, hogy Natalienak volt már 6 gyermeke! Tehát a gyerekek száma így 14-r emelkedett. De sajnos a segélyekből nem tudott megélni és ezért pornófilmekben vállalt szereplést.

Csak jó néhány évvel később lépett ki ebből a szakmából és ma terapeutaként dolgozik. A nyolcasikrek, Noé, Josias, Isaïe, Nariyah, Maliyah, Jonas, Makai és Jérémie jól vannak, mindannyian vegetáriánusok.

HirdetésNatalie 43 petesejtet fagyasztatott le. 2007-ben orvosa Dr. Kamrava 12 megtermékenyített petesejtet ültetett be 2-3 helyett. De ez Natalie saját döntése volt. 2011-ben azonban a Kalifornia Orvosi Társaság elvette Dr. Kamrav orvosi engedélyét.

Nataliet sokan kritizálták de akik ismerik, azt mondják ő egy csodálatos gondoskodó édesanya. Mindig is anya akart lenni és most 14 gyermeke van.

HirdetésA legfontosabb az, hogy Natalie és gyermekei jól vannak. Minden jót kívánunk az édesanyának és gyermekeinek. Kérjük oszd meg ezt a történetet barátaiddal a Facebook-on !

Forrás: mindenegyben.com