800 millió éves egy koporsóban fekvő lány?

Hirdetés


A Tisulsky hercegnő az előző emberiség egy tagja lehetett.

Márványkoporsó a mélyben

Az elmúlt évek egyik legnagyobb botrányt kavart ügye, és egyben legrejtélyesebb legendája a Tisulsky hercegnőhöz kapcsolódik.

1969-ben Kamerovoban, egy Tisulskago nevű faluban valami megdöbbentő dologra bukkantak a helyi szénbányában dolgozó munkások.

A bányászati munkák során ugyanis 72 méteres mélységben beleakadtak valamibe a talajréteg alatt.

HirdetésA bányász – akit Karnaukhovnak hívtak – aki megtalálta a szokatlan dolgot, eleinte nem is tudta, hogy pontosan micsoda lehet. Több méter hosszú volt, és majdnem egy méter magas. Az anyaga márvány volt, és olyan volt, mintha egy hatalmas doboz lenne.

Amikor teljesen kibányászták a földből, és felszínre hozták, akkor döbbentek le a bányászok azon, amit találtak, az ugyanis egy hatalmas márványkoporsó volt.

Nagyon tanácstalanok voltak, ezért természetesen azonnal jelentették a hatóságoknak.

Alexander Alexandrovich Masalygina parancsnok minden munkát azonnal leállíttatott. A koporsót a felszínre hozták és elkezdték kinyitni, leszedegetve a széleiről a megkövesedett gittet, ami a nap hatására tiszta folyadékká vált.

HirdetésA Tisulsky hercegnő rejtélye

A koporsó elképesztően masszív volt, korábban soha nem láttak ilyet. Duplán voltak a belső élek is szegélyezve, feltehetően azért, hogy nehéz legyen szétbontani, és kibírja a ránehezedő több száz tonnányi föld súlyát.

Néhány napig nem is sikerült kinyitniuk a munkásoknak, majd mire a végén sikerült fölfeszíteni a koporsót, valami ennél is megdöbbentőbb látvány tárult az emberek szeme elé.

Egy kék folyadékban úszó holttestet találtak benne. A nő látszólag úgy nézett ki, mint aki még él. ápoltak voltak kezei, és arca sem volt hulla fehér. Olyan volt mintha csak aludt volna.

A nőt nem mozdították el a helyéről, de szemmel láthatóan szokatlanul magas volt. Egyes becslések szerint elérte a 180 centimétert is. 30 év körüli, fehérbőrű, kaukázusi vonásokkal rendelkező nő volt.

Forrás: avilagtitkai.com