A 49 éves Julia Roberts másodszorra lett a világ legszebb nője! Semmi plasztikai műtét, az ő titka a…

Hirdetés

A People magazin címoldalán nagyon sok híresség szeretne ragyogni. A 49 éves Julia Roberts-nek azonban most, 26 év után másodszorra is megadatott ez, hiszen idén, a sokak által a világ egyik legbefolyásosabbnak tartott kiadványának tartott magazin másodjára is a kitüntető „a világ legszebb nője” címet adta a kedvelt színésznőnek.

A rossz nyelvek persze mindenfélét összehordtak róla: hogy nem szép a szája, hogy vörös a haja, otromba az arca, túl sovány, stb. Ennek ellenére Julia Roberts emelt fővel tűrte az ilyen negatív megjegyzéseket és bebizonyította az egész világnak, hogy 49 évesen is lehet egy nő csodaszép „Hollywood igazi mosolya”, mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül is!

A KETKES szerkesztősége nagyon örül, hogy Julia Roberts ismét megkapta ezt a rangos címet, ennek apropóján kedves olvasóinknak összeállítottunk egy válogatást a színésznő képeiből. Ideje ezekből megtanulni, hogy mi is a természetes szépség titka!
A világ legszebb nője
1988

A világ éppen hogy csak megismerkedett a tehetséges Juliával, de máris beleszeretett a fiatal színésznőbe.

Hirdetés
1990

A „Pretty Woman” című film nyomán Julia Roberts egyből a világsztárok élvonalába került. Munkáját a „Legjobb színésznő” elismerő címmel díjazták.


1993

A 26 éves Julia úgy néz ki, mint egy kislány. Nem sűrűn lehetünk tanúi annak, hogy egyenes hajjal mutatkozik.


1997

Itt a szépség már 30 éves. Komoly kor, de csak nézd meg, milyen mosolya van! Az állandóan kritizálók lómosolynak nevezték, pedig ilyen gyönyörű és egészséges fogakra csak az irigyek tudnak rosszat szólni. Ráadásul Julia Roberts-nek jól is áll a mosoly. A színésznő boldogan fedte fel fehér fogainak titkát: minden reggel megmossa őket apróra vágott eper és fluoridos fogkrém keverékével. Ne feledjük, most is tart még a gyümölcsszezon!

Hirdetés
2001

Ebben az évben Julia Roberts Oscar-díjat kapott. Ez, természetesen, mindenekelőtt egy hatalmas elismerés. De nézd csak meg, nincs sok smink az arcán, ennek ellenére tökéletesnek tűnik. A bőre sima és ránc nélküli. A titok egyszerű: olívaolajat ad hozzá minden hidratáló krémhez. De mielőtt kilép a vörös szőnyegre a nyitott cipőben, minden éjjel bedörzsöli a talpát ezzel az olajjal, hogy reggel már teljes harckészültségben lehessen.

Forrás: bidista.com