A babakocsis férfi azt hiszi, hogy senki sem nézi. A róla készült kép felfedi a szörnyű igazságot

Hirdetés

Mindenkit lesokkolt…

2016 májusában Doug Delony tévéműsor készítő éppen az amerikai Houston városában volt amikor kiment egy parkba. Valami érdekes dolog keltette fel a figyelmét és erről az eseményről néhány képet is készített. Ekkor még nem tudta, hogy az álatal készült fotók milliók szívét fogja meglágyítani.

A képen egy férfit látunk, aki a földön fekvő kutyája előtt térdel. Mellette egy babakocsi ami üres. A fotóval együtt ezt a szöveket olvashatjuk a Facebook-on melyet Doug tett közzé:

“Délutánonként a Discovery Green parkba megyek futni és ekkor látom ezt a férit, szinte minden nap ott van. Van nála egy babakocsi is, de az mindig üres. Egy kutya van vele, akit a férfi letesz a fűre, úgy tűnik a kutya testi fogyatékos. Szerintem csak azért hozza ki ide, hogy az állat élvezhesse a friss fű illatát és kicsit nézelődjön.”

HirdetésA fotó nagyon hamar népszerű lett, mindeki szerette volna tudni, milyen történet húzódik meg a kép mögött.

A férfi nyomozni kezdett és megtudta, hogy a kutyát Maximilliannek hívják, rövidített neve pedig Max volt. 16 éves volt már és kölyökkutya kora óta gazdáival Troy-jal és Edie-vel élt.

– Mikor kivisszük őt, akkor mindig látszik rajta, hogy nagyon jól érzi magát a parkban. Miért ne tennénk meg ezt érte?” – mondta Troy.

– Nem akarok hátat fordítani egy szerettemnek csak azért, mert idősebb. Ő is megérdemli a szeretetünket és a gondoskodásunkat, annyi mindent tanulhatunk tőlük annak ellenére, hogy már öregek, mondta.

Max sajnos 2017 júniusában meghalt de élete utolsó napjáig gondoskodtak róla.

Forrás: Napjaink.org