A betörő azt hitte senki nincs otthon, de ekkor hirtelen hangot hallott a lakásban – mikor megfordult és meglátta mi az, sokkot kapott!

Hirdetés

A betörő azt hitte senki nincs otthon, de ekkor hirtelen hangot hallott a lakásban – mikor megfordult és meglátta mi az, sokkot kapott!

Azt mondják a nevetés, meghosszabbítja az életet! Ha ez igaz, akkor biztosan 1-2 órával hosszabbá tesszük életünket, miután elolvassuk az alábbi történetet! “Egy éjszaka a tolvaj betört egy lakásba, bekapcsolta az elemlámpáját a sötétben és értékes dolgok után kutatott. Ekkor hirtelen megszólalt egy hang a sötétben: “Jézus figyel téged!” A férfi rettenetesen megijedt, lekapcsolta az elemlámpát és egy darabig mozdulatlanul állt. Mivel semmi sem történt, megrázta a fejét és folytatta a keresést. Épp a videó zsinórjait húzgálta ki, amikor megint, tisztán hallotta, hogy: “Jézus figyel téged!” Kétségbeesetten forgatta körbe elemlámpáját a helyiségben, hogy megtudja, ki volt az. Ekkor látta meg az egyik sarokban ülő papagájt. Odaszólt neki: “Te mondtad ezt?” -Igen, – válaszolta a papagáj. “Csak próbállak figyelmeztetni, hogy figyel téged.” -Engem figyelmeztetni? – kérdezte a tolvaj. “Hát te meg ki a fene vagy?” -Én vagyok Mózes.- válaszolta a papagáj. -Mózes? Milyen ember nevezi el a papagáját Mózesnek? -Ugyanazok, akik a rottweilerüket Jézusnak! – válaszolta a papagáj. A tolvaj másodperceken belül eltűnt a lakásból, a papagáj pedig jót nevetett. Tudom, hogy ezt a történetet már többször is lehetett olvasni de mindig jó újra olvasni!