A diákok megtudják hogy tanáruk nem kap fizetést és kénytelen az iskolában aludni – egy meglepetést készítenek neki

Hirdetés

Már gyerekkorunktól kapcsolatban vagyunk tanárainkkal, aki sok tudást adnak át nekünk. De a tanárok feladata nemcsak az irodalom, nyelvtan vagy a matematikai tudás átadása. Igyekeznek minket megtanítani arra is, hogy rendszerekben gondolkodjunk, legyen saját véleményünk, megtanuljuk mi az a kitartás, tisztelet és segítőkészség.

A tanár munkája nem mindig könnyű, vannak olyan tanítók akik jobban megérintenek minket munkájukkal kollégáiknál. Szinte mindenki emlékszik legalább egy olyan tanárra, aki a kritikus pillanatokban segített neki.

Bruno Rafael Paiva szintén tanár és Brazíliában dolgozik és igen sokat tett diákjaiért az iskolában. Ők pedig ezt fantasztikus módon köszönték meg.

A tanár annak ellenére folytatta munkáját, hogy az iskola már két hónapja nem fizetett neki. Emiatt arra kényszerült, hogy az iskolában aludjon s amikor diákjai ezt megtudták, a segítségére siettek.

HirdetésA lenti filmben egy olyan jelenetet láthatunk, ami nagyon meghat minket. Bruno Rafael Paiva épp bejön az osztályterembe és a tanulók elmondják neki, hogy egy meglepetést készítettek a számára. A fiatal tanár megtalálja a levelet és meglát az asztalán egy kis dobozt. Mikor meglátja mi van benne, már nem bírja visszatartani könnyeit.

Diákjai saját pénzükből 120 ezer forintnak megfelelő összeget gyűjtöttek össze a tanár számára. A férfi ezt mondta az esetről: ” Ez képtelenség, hogyan csináltátok?”

Szinte szóhoz sem jut, csak sírni tud a meglepetéstől.

Nézd meg a lenti filmet és láthatod ezt a szép, megható pillanatot. A tanár egyszerűen képtelen elhinni, mennyire kedvesek a diákjai! Micsoda fantasztikus meglepetés.

Forrás: csodalatos.co