A férje otthagyta mikor a nő betegség miatt lebénult – 2 évvel később csak ennyit tud mondani

Hirdetés

A férje otthagyta 37 éves nőt pár nappal az agyvérzése után. De kitartásának köszönhetően nem sokkal ezután bosszút állt.
2015 márciusában valami szörnyű történt a 37 éves Riona Kellyvel, írta a The Sun.  A nő hirtelen agyvérzést kapott és lebénult majd tolókocsiba került, mert nem tudott járni.

Az orovosok azt mondták, hogy a 18 hónappal azelőtti baleset miatt Rionának megsérült a gerincvelője és ez okozta a további bonyodalmakat. Semmit nem tudtak tenni érte, sajnos már soha nem fog tudni járni.

Ráadásul 5 nappal később férje elhagyta őt. Igaz, hogy már egy ideje nem éltek békességben, a férj már nem bírta tovább és keresett magának egy másik feleséget. AmikorRionának a legnagyobb szüksége lett volna rá, férje elhagyta. Otthagyta őt a kórházi ágyon és vissza sem nézett. Az édesanya teljesen összetört de szerencsére sok segítséget kapott a szomszédoktól és a barátoktól.

Az idő csak múlt és Riona állapota nem nagyon javult. De végigcsinálta a rehabilitációs programot ami nem volt könnyű számára. Sokszor érezte úgy, hogy befejezi az egészet és nem volt kedve semmihez. De a gyermekeitől kapott szeretet segítette őt tovább útján.

Hirdetés– Napról napra erősebb lettem és négy hónap múlva elhagyhattam a kórházat, mesélte Riona a The Sun-nak.

De a harcnak nem volt mág vége. Azért mert hazamehetett, nem jelentett azt, hogy már nem kellett semmit tennie. Gyógytornászával Keith Mason-nal gyarkorlatokat végzett hetente többször is.

Hirdetés– Először 25 perbe telt míg megtettem 16 lépést felfelé, aztán ugyanennyi időbe telt lejönni a felső emeletről. De úgy döntöttem a gyerekeim miatt folytatom.

Riona és gyógytornásza Keith sokáig együtt dolgoztak és egyre közelebb kerültek egymáshoz. Aztán egy idő után rájöttek, hogy egymásba szerettek, és úgy döntöttek hogy, közösen folytatják életüket.

Rionának még sokat kellett edzenie de ma már tud járni valamennyire és részt vett két tolókocsis maraton versenyen is.

Csak egy dolgot tud hozzátenni a történtekhez:

– Ha visszatekintek, ez volt a legjobb dolog, ami történt velem.

Mi pedig csak egyetérteni tudunk vele.

Forrás: csodalatos.co