A friss anyuka hallja, hogy az orvosok zihálnak a szülőszobában. Aztán megnézi közelebbről a babáit, és rájön, hogy mi történt

Hirdetés

Néma csend lett a műtőben.

Amikor Sarah és Bill Thistlethwaite megtudta, hogy ikreket várnak, a fellegekben jártak a boldogságtól. De az öröm helyét gyorsan átvette az aggódás, amikor az orvosok felfedezték, hogy az édesanya mono-mono ikreket várt, ami azt jelenti, hogy két kislánya közös magzatburokban fejlődött és közös méhlepényen osztozott.

HirdetésAz orvosok szerint az ilyen típusú ikerterhesség nagyon ritka – tízezer terhességből mindössze egyet érint – ráadásul nem veszélytelen: a közös magzatburok növeli a genetikai betegségek kockázatát, arról már nem is beszélve, hogy az összetekeredő köldökzsinór könnyen megfojthatta volna egyik vagy másik babát.

Épp ezért Saraht 57 nappal a tervezett császár előtt kórházba szállították, és folyamatosan megfigyelték.

2014-ben végül a két kislány megszületett – 46 másodperc különbséggel, teljesen egészségesen.

HirdetésAz orvos felkiáltott, amikor meglátta azt a jelenetet, amit meg is örökítettek: alig hitt a szemének ugyanis, amikor meglátta, hogy a két baba egymás kezét fogja.

Immár három éve, hogy a két kislány, Jenna és Jillian megszületett. Mára már két élénk kislány, saját személyiséggel, de egy dolog mindig közös bennük: szeretik egymás kezét fogni – úgy tűnik, soha nem akarnak egymás nélkül élni.

Forrás: www.buzzblog.eu