A jólét eljön hozzád!

Hirdetés

Az égiek teljes körű támogatását élvezed, és meghallgattuk a pénzügyi segítségért intézett fohászodat.

Így cselekedj:

Élj úgy, mintha mindened meglenne!

Sokan azzal rontják el a bevonzást, hogy a hiányérzetet érősítik. Azt, hogy nincs. Pedig pont az ellenkezőjére van szükség. Gondolj csak bele, mikor felteszed ironikusan a kérdést, hogy „Miért a gazdagnak jut, akinek már neki úgyis van?” Mert a bőséget nem fejadagra mérik. Mindenhova megy, bárhova eljuthat a bőség energiája. Aki úgy van vele, hogy neki úgyis van, még többet kap! Aki szerencsésnek tartja magát, szerencsés is lesz! Érted már a lényeget? Pozitív megerősítésre van szükség! Képzeld el minden nap akár meditációban, sőt, élj úgy, mintha mindened meglenne, semmiből sem szenvednél hiányt, bármit megtehetnél és elkezd hozzád áramlani a bőség!

Használj bőséget bevonzó tárgyakat!

HirdetésTengernyi ismert bőségvonzó tárgy létezik. Legyen piros és nagy a pénztárcád, hogy sok pénz férjen bele. Díszítsd otthonodat szerencsét hozó elefánttal, patkóval, nagy hasú-nevető Buddhával, szerencsekövekkel, meg amivel csak akarod. Nem szabad megfeledkezni a szerencsét hozó növényekről sem, mint például a korallvirág az ablakban, majomkenyérfa, citrom- meg narancsfa, bambusz. Persze nem kell ízléstelenül elárasztani az otthonodat az összes létező pénzvonzó kellékkel, ha nem akarod, de ízlésesen összeválogathatsz magadnak annyi és olyan bőségvonzó eszközt, amilyet csak szeretnél!

Próbáld ki a Feng Shuit!

Ha már előbb szó volt a Feng Shui kellék használatáról, akkor mi lenne, ha eleve megfenghsuiznád a lakásodat? Szakkönyvek tárháza van arról, hogy mely bútorodat, tárgyadat, hova érdemes tenni a lakásban ahhoz, hogy szabadon áramolhasson feléd a bőség. Készíts magadnak bőségsarkot otthonod gazdagság, illetve anyagi javak területén, amit a bejárati ajtótól a legtávolabbi bal sarokban találsz. Például ha ide teszed a bőségvonzó tárgyakat, már egyenesen dől is hozzád a szajré!

HirdetésMantrázz!

A mantra tulajdonképpen egyfajta mágikus ima. Minél többször ismételed, minél nagyobb átéléssel, tűzzel, hittel, annál nagyobb sikered lesz benne! Használhatsz már meglévőt, mint amilyen ez a hindu mantra: „Ganésha Isten előtt fejet hajtok, a segítségével most minden akadályt elhárítok, bőséget és pénzt az életembe bevonzok.”

De akár saját mantrát is kitalálhatsz. Gyújts gyertyát, meditálj kicsit, lazulj, mondogasd a mantrádat és vizualizáld, hogy meg van mindened, nem szenvedsz hiányt semmiből, vagy azt, amire vágysz.

Nem lehet helye a kételynek!

Ugyanis aki eleve kételkedve áll a mantrához vagy magához a bőség bevonzásához és azt mondja „úgy sem fog sikerülni” vagy „miért pont nekem sikerülne”, annak nem is fog. Teremtő folyamtoknál tilos a kételkedés, mert azzal blokkolod a feléd áramló erőket. Ha nem jön össze elsőre, mert te azt kívántad, jöjjön össze az a szuper állás, aminek az interjúján tegnap voltál és mégsem kaptad meg, akkor gondolj arra, nem az volt a tiedé, egy még jobb állás vár rád, ami majd meghozza a bőséget!

HirdetésNe csak a pénzre utazz!

A bőség és a jólét alapja nem közvetlenül a pénz, hanem az esély, a lehetőség, amivel a pénzt megszerzed. Ilyen lehet a nyertes kaparós sorsjegy, a sikeres ingatlaneladás vagy befektetés, az előléptetés, a plusz munka, a fényes karrier. Tehát ne arra számíts mindjárt, hogy az Ég hozzád vág egy puttony pénzt dicséretül, mert pozitívan tudtál gondolkodni. Bár kitudja, akár ez is megtörténhet! De inkább arra számíts, hogy a lehetőséget tolja eléd, amivel pénz szerezhetsz, amivel elérheted a vágyaidat! Viszont ezeket még csak nem is kell feltétlenül neked megmondanod, hogy „Te, Univerzum, adj má’ nekem jól fizető állást!” Szó se róla, kérheted konkrétan is az Univerzum segítségét, de meg is hagyhatod neki a kivitelezést. Elvégre a végeredmény számít, nem igaz?

HirdetésAdj, hogy kaphass!

Szó volt már az univerzális törvények használatáról, hát itt van az Adok-Kapok Törvénye is. Ha kapni szeretnél, adnod is kell. Illetve add azt, amit te is kapni szeretnél. Ezzel el is mondtam mindent. Légy nagylelkű másokkal, merj néha önzetlenül adni. Nem csak pénzt, hanem ételt, szeretetet, a ruhatárad egy részét, amit nem használsz, a megunt cuccaid, bármit, amit képes vagy szívből adni. Így nem csak az Univerzumtól kaphatsz segítséget, hanem akár a környezetedtől is, amikor neked lesz rá szükséged!

Most már igazán tied a pálya, a kezedbe adtuk a titkokat, előtted a lehetőség, hogy megteremtsd életedben a bőséget és mindazt, amire vágysz!

Hét év gazdagság vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Forrás: wmno.hu