A jólét kopogtat az ajtódon! – Engedd be!

Hirdetés

A jólét kopogtat az ajtódon! – Engedd be!
13 apró trükk, amivel ma bevonzhatod a jólétet – tízmilliószorosan

Ki ne szeretné megtapasztalni a valódi bőséget és gazdagságot? A kínai térrendezés tudománya, a feng shui segítségével most megmutatjuk, hogyan lehet ezekhez hozzájutni. Ma, a tízmilliószoros napon ez még hatékonyabb lehet. Megér egy próbát!

A gazdagság és a jólét területe az otthonunk, szobánk bal felső, északnyugati iránya, sarka. S minthogy a víz a gazdagság és a jómód egyetemes szimbóluma, a munkát vele kapcsolatban kell elkezdenünk. Nézzünk néhány apró trükköt!

1. Az áramló víz a jómód hatékony generátora, mert dinamikus energiát hordoz, ami további gazdagságot eredményez és segíti a hatékony és segítő emberi kapcsolatok kialakulását (szökőkutak).

Hirdetés2. Az állóvíz alkalmazása környezetünkben, mint pl. úszómedencék, kerti tavak, a tárolt, megkötött vizet szimbolizálják. Ha a víz áttetsző, és világos, akkor nyugodt, világos gondolatokat jelent, ha azonban zavaros és háborgó, vagy piszkos, az mentális felfordulásról, és kevésbé jó pénzügyi helyzetről ad jelzést.

Az élő halak színével és számával is fokozhatjuk szerencsét

3. A gazdagság területén elhelyezett szobai szökőkút (vagy a bejárat közelében lévő kerti) segíti az anyagi jólét áramlását. Ugyanez irodákban is hatékony. Nem szükséges, hogy állandóan üzemeljen, de mindig üzemképes, és nem elhanyagolt állapotban legyen, mert az a pénzáramlás leállást szimbolizálja.

4. Akváriumok segítségével is erősíthetjük életterületünkön a csít. Elhelyezésének legmegfelelőbb területe a bejárat vagy a bejáró út közelében, a karrier vagy a gazdagság területe.

A benne lévő élő halak színével és számával is fokozhatjuk szerencsét. A 9-es szám (vagy ennek többszörösei) a halak esetében is fontos. Színük szerint pedig 8 vörös (nem narancssárga!) és 1 fekete legyen. A vörös erőt, gyógyulást és gazdagságot, a fekete pedig a pénzt, hatalmat és bölcsességet fejezi ki. Ha akár egy hal is elpusztul, sürgősen pótoljuk, mert a hiány szerencsétlenséget hoz gazdájának.
Szórjunk valódi, vagy hamis arany pénzérméket az akvárium kavicságyára! Itt is fontos a 9 és annak többszöröse, de a leghatékonyabb közülük is a 27 mint szerencseszám.

Hirdetés5. Gazdag zsákmánnyal hazatérő halászokat ábrázoló képpel is erősíthetjük a bőséget. A tenger ugyanis a jólét egyetemes megjelenítése.

6. A vízeséseket megjelenítő képek, melyeket a bejárat közelében helyezünk el, szintén ezt a célt szolgálják.

7. Halakat ábrázoló mobilokkal, szélcsengőkkel folyamatos áramlásban tartjuk a jólétet. (A mobilt vörös szalagra, 22 cm-esre, vagy ennek többszöröseire függesszük fel.)

8. Tartsunk pénzt, perselyt vagy ékszereket a gazdagság területén. Vörös borítékban elrejtett betétkönyv, vagy 9 darab vadonatúj pénzérme (nálunk a legjobb erre a fém 100-as) tovább gyarapíthatja vagyonunkat.

A gazdagság területére elhelyezett perselyek is teszik a dolgukat

9. Pénzügyi helyzetünket kövekkel, szobrokkal is stabilizálhatjuk. A szikla vagy kődarabok azonban simák és ne éles, cakkos felületűek legyenek, mert ezzel elvágják a pénzt. Ha zavart észlelünk a pénz áramlásában, egy 2,5 cm átmérőjű hegyikristályt helyezzünk ebbe a sarokba.

Hirdetés10. A csöpögő csapok, rosszul záródó és eldugult lefolyók, a szivárgó csövek, csatornák az értékes csí elszökését eredményezik és tőkénk megmagyarázhatatlan apadásához vezet. Megjavításuk ezért életbevágóan fontos!

11. A feng shuiban a gazdagság és az egészség közvetlen kapcsolatban áll egymással. Otthonunkban a tűzhely az, amely speciális gazdagsággerjesztő, és nagy fontossággal bír egészségi állapotunkra is. A tűzhelyek tisztántartása azért jelentős, mert ha koszos, az gátolja a pénz áramlását, bonyodalmakat és egyéb problémákat idéz elő. Ügyeljük a világítására is, mert a körülötte lévő égők együttes használatával eredményesebb lehet a jólét bevonzása.

A tűzhely tisztaságára is ügyelni kell

Hét év gazdagság vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!