A Jómód angyalának áldása – Szerencsét, bőséget hoz életedbe!

Hirdetés

A Jómód angyalának áldása – Szerencsét, bőséget hoz életedbe!

Ariel arkangyal: „Anyagi szükségleteid biztosítva lesznek, ha követed a megérzéseidet, és megvalósítod az álmaidat.”

Szerencsére van egy egyszerű, természetes mód arra, hogy több pénzed legyen, mint valaha.

Van, aki magát hibáztatja rossz anyagi helyzete miatt, míg más azért küzd, hogy felszámolja otthonában az energia blokádokat. És van ebben valami: ha nem megfelelően áramlik az energia az otthonodban, az pénzügyi bajokhoz vezethet.

A stressz, a fáradtság és a túlzott aggódás is befolyásolja a pénzügyi helyzetet, ezért az első lépés, hogy pozitívan gondolkodj. A második lépés, hogy a pénzügyi jólét feléd áramolhasson, egy egyszerű rituálé. Ne aggódj, ez nem fekete mágia, ez csak egyfajta kapcsolat a magasabb erőkkel, ami segít a kellő energia megteremtéséhez.

HirdetésÍgy csináld!

Hozzávalók:

2 marék rizs

2 üveg palack

2 zöld gyertya

6 fekete borsszem

A rituálét kedden végezd el, vagy szerdán még éjfél előtt.

Tölts vizet egy serpenyőbe, és forrald fel, majd önts két üvegbe és hagyd kihűlni. Ezután adj hozzá egy marék rizs és 3 fekete borsszemet minden palackba, majd tedd őket a konyhába és a nappaliba egy látható helyre.

HirdetésGyújts meg egy gyertyát minden üveg előtt, és hagyd égni egy órán keresztül, majd fojtsd el a lángot egy evőkanállal, és tedd az üvegeget jól látható helyre a leglátogatottabb szobába.

Ezt a rituálét akkor végezd el, ha nincs vendég a házba, mert az megzavarhatja a folyamatot. Arra szolgál, hogy kommunikáljon a szent erővel, mely megszünteti a dugulást és megteremti a helyes utat a pénzügyi jólét felé. Ahhoz, hogy tovább javítsd a pénzügyi eredményt, imádkozz Ariel arkangyalhoz minden este, hogy áldja meg a gazdagságodat.

Ismételd meg a folyamatos minden nap, és hamarosan minden anyagi gondodnak meg kell oldódnia.