A kislányom odament az utcán a mindig morcos Bye Alexhez, ami ezután történt, arról szeretném ha mindenki tudna…!

Hirdetés

A következő történetet maga Bye Alex töltötte fel a közösségi oldalára.. egy tündéri kislányról szól, aki az utcán felismerte Bye Alexet, odament hozzá, és a cserfes mosolygós arcával odaszólt az ismert énekeshez…

Jó ilyesmit is olvasni tőle:

“Tegnap a Camponaban sétáltam egymagam, mikor odalépett hozzám egy hat év körüli szőke kislány. Megszólított, hogy én vagyok-e én, és mikor odanéztem, hogy feleljek, egy pillanatra megállt az idő.Nagyon sokszor vagyok mogorva, befordult, unott. Ilyen a genetikám, sokat dolgoztam már ellene, de ezt dobta a gép; nehezen változom. Lehet az utcán a járókelő ember is ilyennek lát, főleg ha megszólít.

HirdetésDe amikor megláttam ezt a kislányt… ragyogtak a szemei, kis piroskás kedves arca volt, csíkra vágott szemei a mosolytól, és elképesztően erős, pozitív kisugárzása, olyan, amit ritkán tapasztalok embereknél. Alig tudtam megszólalni, csak mosolyogtam én is, mikor kérdezte, hogy készítek-e vele egy közös fotót. Ugrándozott örömében, hogy lát és csendesen meg is jegyezte: “Örülök, hogy látlak Alex.”

Számomra nagyon megható volt találkozásunk. Az anyukája arcán is csak a mosolyt láttam, mialatt mi fényképezkedtünk a kislányával. Megkérdeztem a nevét, Lilinek hívták. Így már ezt is tudom.

…. annyira sok energiát adtál nekem, hogy konkrétan elérzékenyültem a helyzettől. Köszönöm Kis Lili! 🙂

Hazamentem, és elmeséltem a barátnőmnek, hogy mi történt és, hogy szerintem egy angyallal találkoztam…