A kutya minden nap átdobja a kerítésen a labdáját, hogy valaki leálljon vele játszani

Hirdetés

Riley-t a kaliforniai Big Bear kutyamenhelyről fogadták be, még 10 hetes korában. Az új gazdija egy Golden Retrievert keresett, miután elvesztette saját kutyáját, és örült amikor Riley csatlakozott a családhoz.

A kezdetektől fogva Riley egy nagyon kedves, barátságos kutyának bizonyult és minden új emberrel akivel találkozott barátságot kötött. Azonban a gazdija nem gondolta volna, hogy kutyája rövid időn belül celeb lesz az interneten.

Mivel Riley egy barátságos és szociális kutya, ezért szereti feltenni a lábát a tégla kerítésre, hogy szétnézzen az utcán.

“Olyanok voltak, mint a paparazzik” – mondta Wendy Walden, Riley gazdija. “Az emberek megálltak az autókkal, hogy közös képet csináljanak a kutyával”.
Nem csak képet szeretnek csinálni Riley-al miközben a ház előtt mennek el, hanem köszönnek is neki és játszanak vele.


Riley-nak senki sem idegen. Mindenkihez odabújik és amikor az illető el akar menni, akkor ráteszi a lábát és nem engedi.

Amikor a kutya meglát valakit közeledni, fogja a labdáját vagy a játékát és átdobja a kerítésen, hogy bátorítsa az embereket, hogy oda menjenek és játszanak vele.

Riley a helyi híresség.

John Berchtod, aki egy videót töltött fel a kutyáról, éppen pár ismerőst látogatott meg, amikor meglátta Rileyt a kerítésen. A férfi azonnal beleszeretett az aranyos kutyába, aki a figyelmét kereste.

Riley gazdija rendkívül elégedett, mert akik megismerték a kutyát, azok majdnem annyira szeretik mint ők. A Golden Retrievel egy nagyon barátságos kutya, aki szeret ölelni és a kerítésre mászni, hogy egy kis örömet szerezzen az arra sétálóknak.

Osszátok meg ezt a cuki történetet barátaitokkal és családotokkal!