A ma 74 éves Kovács Kati aggódó üzenete az embereknek: “Én egy olyan világot szeretnék nektek….

Hirdetés

1944. október 25-én született Kovács Kati a magyar könnyűzene egyik legkiemelkedőbb egyénisége, a 20. század egyik legsokoldalúbb és legtermékenyebb művésze. Az énekesnő jellegzetes erőteljes hangjáról, nagy hangterjedelméről és sokoldalúságáról is közismert. Ma a 74. születésnapján olyat tett, amit eddig még soha. A következő sorokat tette közzé:

“Magam sem akarom felfogni, hogy 74 éves lettem. Elfogadom a korom, hisz fiatalos lendületet érzek. Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik már reggel óta gondolnak rám. Nem szeretnék negatívnak lenni, de én aggódom a magyar emberek jövőjéért. Sok mindent megéltem már, de ennyi szomorú arcot még nem láttam az utcán, mint mostanában.

HirdetésNem szeretnék politizálni, de azért felteszem a kérdést. Nem érzik a politikusok, hogy ezért zömében ők a felelősek? Magyarország gyönyörű, nem lenne jobb, ha volna az átlag embernek is pozitív jövő képe? Ha nem hagyná el ennyi fiatal a hazáját, ha az egészségügyben, oktatásban, stb. rend lenne? Nem szeretnék még meghalni, de ha lehetne egy utolsó kívánságom, nyugodt, mosolygó embereket és nem gyűlölködést szeretnék látni a magyar emberek arcán, mert megérdemlik!” Ha Önis úgy gondolja ezek valóban emberi és igaz szavak,úgy kérjük ossza meg minél több emberrel!

Forrás: tudasfaja.club