A mennyországba postázta levelét elhunyt édesapjának egy kisfiú, elképesztő választ kapott

Hirdetés

Szívbemarkoló történetet osztott meg egy édesanya a világhálón: a történet a kisfiáról szól, aki elhunyt édesapjának adott fel postán egy levelet, méghozzá a mennyországba.

A gyermek édesapja négy évvel ezelőtt hunyt el, ám a kisfiú családja ügyel arra, hogy életben tartsák az apa emlékét, így a gyermek azt találta ki édesapja születésnapjára, hogy üdvözlőlapot postáz neki.

Ezzel akár vége is lehetett volna a már így is eléggé megható történetnek, ám a mesébe illő eset váratlan fordulatot vett. A kézbesítő postás meglátta az üzenetet, majd válaszlevelet írt a kisfiúnak, amelyben megnyugtatta, hogy az üzenete biztonságban célba ért halott édesapjához, az angyalok közé.

Hirdetés„Nem volt könnyű kihívás, hiszen különféle csillagokat és égitesteket is el kellett kerülnünk a mennybe vezető úton. Mindazonáltal biztosítani szeretnénk róla, hogy a levelet sikeresen kézbesítettük. A Királyi Posta számára a legfontosabb, hogy biztonságban célba érjenek ügyfeleink küldeményei” – áll a levélben, amit a könnyekig meghatódott anyuka posztolt a Facebook oldalára.
Kedveld Te is

Az anyuka a Facebook-posztja mellé leírta, mennyire örült a kisfiú a válasznak, az édesanya pedig rendkívül hálás az emberségből csillagos ötösre vizsgázó postásnak.