A milliomos srác és pénzéhes kedvese veszekedni kezdtek az aluljáróban…a srác utolsó szavait tízezrek osztják a Facebookon!

Hirdetés

Az alábbi esetet egy budapesti srác osztotta meg a legnagyobb közösségi oldalon. Mondhatni, hogy azóta is vírusként terjed.

Sziasztok. Ezt az esetet nem bírom magamban tartani. A tegnapi nap folyamán éppen a párommal szálltunk le a 20e buszról a Keletiben, amikor is előttünk sétált egy srác a barátnőjével. Látszott az úriemberen, hogy csúnyán tele van a pénztárcája, de még a bőre alatt lévő rész is. Amikor az aluljáró lépcsőjét elértük, egy körülbelül 85 éves bácsit vettünk észre 4-5 éves unokájával. A gyermek nagyon halkan odaszólt a nagypapájának, hogy nagyon éhes, aki válaszként azt mondta, hogy sietünk haza és eszel drágám, mert most nincs nálam pénz. Erre a már említett , vélhetően gazdag úriember, kivett egy ötezrest a pénztárcájából és átadta a nagypapának.

HirdetésMire a barátnője olyan hisztit vágott le, amit soha életemben nem fogok elfelejteni. “Mi van, ha pont ez az ötezres hiányzik majd valamelyik ruhámhoz? Vagy ha én leszek éhes és nem lesz nálad pénz?”

Figyeljétek a srác válaszát! :”Akkor amint haza érünk drágám, gyakorolhatod a főzést.”Gondolhatjátok, hogy a hölgyemény se köpni se nyelni nem tudott…Azt gondolom, hogy hatalmas tiszteletet érdemel a srác! A hölgyről pedig alkossatok ti véleményt…