A mókus minden nap megjelenik az ablak előtt….A család évek múlva jön rá mit is akar nekik mutatni!

Hirdetés


Az ember és az állatok közötti kapcsolat hihetetlen közeli lehet. És nem csak a háziállatok, mint a kutyák és macskák esetében. Néha még a vadon élő állatok is közel kerülnek az emberhez.
Miután Brantley Harrison és a családja 2009-ben megmentettek egy sebesült mókust, majd később azt szabadon engedték. De néhány évvel később a mókus visszatért, hogy meglátogassa megmentőit.

2009-ben Bellát, a vad mókust egy bagoly támadta meg, és a haláltól már csak pár lépés választotta el. De szerencsére Brantley Harrison és családja megtalálta, bevitték a házba, és addig kezelték ameddig fel nem épült.
Bellával családtagként bántak, gyümölcsökkel és diófélékkel etették. Bella 2010 tavaszáig a családnál maradt, amikor már teljesen meggyógyult.

HirdetésVégül a Harrison család elbúcsúzott Bellától és kiengedték az erdőbe. De Bella soha nem ment túl messze. Ő még néha meglátogatta az ember barátait, még akkor is, ha sok idő eltelt amióta a család megmentette az életét.

Azonban a legmeglepőbb, hogy nyolc évvel később Bella visszatért, hogy újból a segítségüket kérje. Volt egy sérült lába, és mindezek mellett kiderült, hogy vemhes.

A kis mókus így egy hónapig ottmaradt a családnál.
Más szóval, nemcsak emlékezett ki a családja, de úgy döntött, hogy visszatér és megosztja velük ezt a csodálatos hírt.
Az állatok valóban lényűgözőek, és ez a történet azt mutatja meg, milyen szoros kapcsolat lehet állat és ember között. Osszátok meg Bella történetét, hogy még több ember tudjon róla!