A munkások elmenekültek mikor meglátták a pitbullt de az egyik férfi tudta mit kell tennie

Hirdetés

A munkások megláttak egy pitbullt aki feléjük rohant és nem igazán tudták mit tegyenek. Végül szinte azonnal menekülőre fogták a dolgot…

Ha az építőiparban dolgozol sokfajta veszélynek vagy kitéve naponta. De az, hogy egy pitbull támad rád az nem fordul elő túl gyakran.

A brazíliai Rodnában egy ház építkezésen dolgoztak a férfiak, amikor az egyikük meglátta, hogy egy lény teljes sebességgel rohan feléjük. A szomszéd pitbullja volt az.

Mikor a férfiak meglátták az izmos kutyát azonnal odébbálltak, volt közöttük olyan is, aki inkább felugrott a konyhapultra.

A többiek elbújtak a konyhaajtó mögé, egyszerűen nem voltak hajlandók visszamenni ugyanabba a helységbe ahol a kutya tartózkodott. Aztán egyikük végre összeszedte magát és megszólalt.

A többiek ugyanis nem vettek észre egy apró részletet.

HirdetésA kutya ugyanis nem támadásra készült, egyszerűen ismerkedni akart velük. Mindenki aki egy kicsit is ért az állatokhoz azonnal látta rajta, hogy vidáman barátságosan jött be a helyiségbe.

A férfi odament a kutyához aki ezek után boldogan ráugrott és egy puszit akart neki adni.

A pitbull egyik kutyánál sem veszélyesebb fajta, minden a gazdin és a kutya nevelésén múlik. Talán a munkásoknak is érdemes lenne megtanulni ezt.

Forrás: csodalatos.co