A Nagymama így osztotta ki Stohl Andrást,aki ordítva panaszkodott,hogy nem jön ki havi 1,5 millióból!

Hirdetés

A Nagymama így osztotta ki Stohl Andrást,aki ordítva panaszkodott,hogy nem jön ki havi 1,5 millióból!Emberek, Felháborító

Stohl András egy frissen készített, igencsak heves interjúban elmondta , és újfent kész panasz áradatot zúdított az olvasókra, aki bevallotta, hogy egyébként a másfél millió forint alatti keresetet egyszerűen nem tekinti igazi keresetnek. Sokan olvastuk ezt a kirohanást,de egy Dédnagymama nem volt rest és kendőzetlenül kimondta véleményét. Idézzük szavait: “Öreg vagyok már,de nem hülye! Mélységesen felháborít,hogy mennyire sírnak a művészek kevés fizetésük,nyugdíjuk miatt. Évek óta figyelem őt és tudok az ittasan elkövetett balesetéről,amit részben megúszott büntetlenül,majd a kicsinyke számonkérés és figyelmeztetések után újra elkövette a hibát.

HirdetésMár akkor unszimpatikussá vált sokunk szemében,de ez az elégedetlenség,ez a kapzsiság mindennek a teteje. Van aki 1 év alatt nem keres 1,5 millió forintot,ő pedig nem szégyell nyilvánosság előtt panaszkodni fizetésére. Nem kell egyformán keresnie az embereknek,de én csak öreg fejemmel azt mondom,aki sír attól el kell venni! Jó lenne,ha ő is leszállna a Földre és azok után ami megbocsáttatott neki,örülnie kellene,hogy van munkája!” Ha egyetértesz a nagymama szavaival,úgy kérünk oszd meg azt ismerőseiddel is!

Forrás: kaprazatos.club