A nő azt hitte, hogy egy ázott patkányt talált… de hazavitte… pár hónappal később nem hitt a szemének!

Hirdetés

2015 november 2.-án, Kathryn Van Beek Auckland-i lakós (Új-Zéland), zuhogó esőben éppen hazafelé tartott a munkából. Már bőrig elázott, amikor meghallotta, hogy valami nyöszörög, aztán látta, hogy előtte valami mászkál az út mentén. Hirtelen azt hitte, hogy egy egér, vagy patkány.

Azonban egy kiscica volt, aki nem lehetett több mint egy napos. Annyira fiatal volt, hogy még a köldökzsinor is ott lógott a hasán.

Kathryn érdeklődött az emberektől, de egyikük sem tudott a cicáról. Ezért hazavitte, bár neki már volt egy macskája. A kismacskát egy rajzfilmhősről elnevezte Brucenak mivel a rajzfilmfigura is szintén árva volt.

HirdetésA következő hetekben a macska élete megváltozott: két óránként felkelt és finomakat evett.

Eleinte csak 100 gramm volt a súlya…

…még a szeme sem volt kinyílva. Egy apró csöpség, de azért úgy küzdött az életéért, akár egy óriás.

Kathryn össze kollegája meg akarta ismerni az aranyos macskát, de ez egy kicsit stresszelte Bruce-t.

HirdetésBruce-nak hamarosan sok dadája lett, beleértve férjét is, aki egy tanár, aki létrehozott egy facebook oldalt, ahol folyamatosan megosztotta Bruce kalandjait, így a kollegák is nyomon követhették a fejlődését.

Bruce a Facebook sztárja lett, hiszen több mint 10.000 rajongója lett világszerte. A nedves kis apróság, ami alig látszott az esőben.

Ma, 4 hónappal később Bruce egy szép és kedves macska, aki még mindig Kathryn lakásán él és igazán jól megy dolga.

Bruce megmutatta mindenkinek, hogy ő egy szuperhős, akár a névrokona a mesében. És még Batman-re is hasonlít egy kicsit 🙂