A orvosok azt mondták nem éli túl.. és 13 hónappal később Ő maga a csoda! Figyelem megrázó felvételek!

Hirdetés

A babák első születésnapja családjuk körében mindig különleges, ám Jaxon számára egyben győzelem és bizonyíték arra hogy Isten a legnagyobb csatákat a legerősebb harcosoknak adja.

mj-godupdates-jaxon-boy-with-partial-skull-and-brain-1

A kis Jaxon egy ritka neurológia rendellenességgel jött a világra melynek következtében koponyájának és agyának egy része hiányzik. Ez súlyos fogyatékosságot eredményez. A terhesség alatt a 17 heti ultrahang vizsgálat már kimutatta az agyi elváltozást. Ekkor az orvosok javasolták a terhesség megszakítását, ám a katolikus szülők ellenezték azt. Nem sok esélyt adtak arra, hogy a magzat életben marad. De a 37 hetedik hétben Jaxon első győzelmeként élve jött világra.

mj-godupdates-jaxon-boy-with-partial-skull-and-brain-2

Szüleit Brandont, Bretegne-t felkészítették arra, hogy a pici ilyen mértékű fogyatékosság mellett kizárt hogy fejlődjön és az életben maradási esélyei kórházi kezelés nélkül normál komfort mellett egyenlők a nullával, de a szülök 3 hét kórházi benntartózkodás után hazavitték babájukat, vállalva a végzetes következményt is. Jaxon viszont felül múlt eddig minden várakozást napról napra nagyon apró lépésekben mérve de erősödött, fejlődött és kiérdemelte az ERŐS JAXON azaz JAXON STRONG becenevet. Saját facebook profiljának és rengeteg jó akarójának támogatójának és a 120 ezer dollárnak köszönhetően édesanyja minden percében vele lehet és orvosi kezelést is tudnak fizetni számára. Jaxonnak minden anyjával töltött perc áldásos ajándék, ilyenkor reagál a külső ingerekre felismeri édesanyja hangját és szabályosan virul, és mosolyog is szüleire. Ez a kis csoda megmutatja milyen hatalmas a szeretet ereje, hisz ez a kis harcos néhány hete töltötte be első élet évét, annak ellenére, hogy már rég nem kellene életben lennie az orvosok szerint.

mj-godupdates-jaxon-boy-with-partial-skull-and-brain-4

A szülei így nyilatkoztak ekkor “Azt szeretnénk, hogy emberek tudják Jaxon nem lélegeztetőgéphez kötve él, fejlődik és virul, fény és értelem van a szemében, lehet hogy nem látja a színeket vagy nem érzékel mindent, de ha olvasunk neki hallgat és figyeli a képeket a könyvben, imádja a zenét, segítséggel megáll, és mindig jó kedvű és mosolyog”. Ezek a bátor szülők Istenben bízva vállalták a kockázatot, az orvosok még mindig találgatják meddig marad életben Jaxon, de nekik ez nem számít. Büszkék kisfiúkra, aki él, mert élni akar nem számít meddig, de addig is boldogan.

mj-godupdates-jaxon-boy-with-partial-skull-and-brain-6

mj-godupdates-jaxon-boy-with-partial-skull-and-brain-5

mj-godupdates-jaxon-boy-with-partial-skull-and-brain-7

mj-godupdates-jaxon-boy-with-partial-skull-and-brain-8