A repülőtéren készült fénykép erről a nőről gyorsan elterjedt az interneten… hamarosan meg fogod érteni, hogy miért…

Hirdetés

Kölönleges oka van annak, amiért ez a repülőtéren készült fénykép gyorsan elterjedt az interneten. A fénykép készítője elmeséli, hogy milyen történet fűződik hozzá.

A felvételen, a háttérben látható édesapa két éves kislányával el szeretett volna utazni, azonban az utasfelvételkor nagyon meglepődött és zavarba jött, hiszen ott tudta meg, hogy két éves kislányának is külön jegyet kell vásárolnia. A probléma az volt, hogy az édesapának nem volt annyi pénze, hogy a helyszínen kifizesse a jegyet.
A szomorú édesapa kiállt a sorból és nem tudta, hogy mitévő legyen. Kislányát karjába vette és kétségbeesetten gondolkodni kezdett. Kiderült, hogy kislánya már túllépte a megengedett korhatárt és nem utazhat igyen.

Néhány pillanat múlva odament hozzá egy hölgy és átadta neki a jegyet, amire szüksége volt.

HirdetésA légitársaság alkalmazottait nagyon meglepte a nő gesztusa, aki annak ellenére, hogy a jegy 749 dollárba került, kifizette az édesapa helyett. Nem habozott, átnyjújtotta a bankkártyáját és kifizette vele a jegy árát.

A férfi átölelte a nőt, és megköszönte. Ugyanakkor kérte, hogy adja meg a címét és telefonszámát, hogy tudja majd megtéríteni az összeget.

Erre a nő közölte vele, hogy ne aggódjon, nem kell visszafizetnie.

A történetet március 8-án vált népszerűvé a facebook-on és az egész interneten elterjedt.

Sokan kifejezték a nő iránti tiszteletüket.

“Kérlek, hogy osszátok meg ezt a történetet! Azt szeretném, hogy mindenki megismerje ezt a kedves hölgyet!” -`írta a fénykép készítője.

Forrás: buzzblog.eu