A sokak által kedvelt Borbás Marcsi megdöbbentő bejelentése: “Én ezt csupán azért teszem, mert…

Hirdetés

A napokban adtunk hírt arról, hogy Borbás Marcsi az ország egyik legsikeresebb üzletasszonya. Sokan imádjuk műsorait, hisz rengeteg okosságot tanulhatunk tőle.

Soha nem titkolta, hogy egyszerű családból származik és szerénysége miatt kollégái kinézték soraikból őt. A nézők viszont talán épp kedvelték őt egyre inkább. Valójában ezen már kár is rágódni, ugyanis ma csodálatos bejelentést tett közzé: “Nem tudom honnan tudják pontosan mennyire vagyok gazdag, nem is fontos ez számomra.

HirdetésImádom, amit csinálok és ez mindennél többet ér. A műsoraimat nézettségükből leszűrvén szeretik és nekem ez örömmel tölti el lelkem. Ezért határoztam el,hogy szívesen bejárom az országot és ahol elfogadják ingyen tartanék tanfolyamokat, néhány főzési praktikát megosztván az arra érdeklődők számára. Remélem ezzel nem sértek meg senkit, annál is inkább, mert úgy gondoltam a személyes találkozás közelebb vihet egymáshoz bennünket az emberekkel. Bizalmukat előre is köszönöm.” Amennyiben kiváló ötletnek véli Marcsi javaslatát, úgy kérjük támogassa őt véleményével!

Forrás: mindenegyben.com