A stoppos mit sem sejtve beszállt a kocsiba, ám pár perccel később riadtan menekült a legközelebbi benzinkúthoz! Erről mindenkinek tudnia kell!

Hirdetés

A stoppos mit sem sejtve beszállt a kocsiba, ám pár perccel később riadtan menekült a legközelebbi benzinkúthoz! Erről mindenkinek tudnia kell!

Fiatal férfi stoppol egy eléggé kihalt útszakaszon. Ráesteledik, az eső is elered, amikor meglát egy lassacskán felé közeledő fénycsóvát. A kocsi lassan mellé gurul és emberünk meg sem várva hogy az megálljon, kinyitja a jobb oldali ajtót és beugrik…
Hirdetés

… megdöbbenve tapasztalja, hogy a kocsiban nem ül senki, de az szépen egyenletesen halad tovább…éppen csak az első megdöbbenéséből felocsúdva, hirtelen azt veszi észre, hogy az úton egy kanyarhoz közelednek.

Még mielőtt a kormányhoz tudna nyúlni, megjelenik egy kéz és a kocsit a helyes irányba kormányozza, majd eltűnik.

A fiatal férfi köpni nyelni nem tud a megdöbbenéstől, főleg amikor a jelenet a következő kanyarnál megismétlődik, majd újra és újra, ahogy épp az útirány megkívánja. Végül elérkeznek egy benzinkúthoz ahol a kocsi begördül a parkolóba…

HirdetésA stoppos – aki ekkora már eléggé be van rezelve – félelmében meg sem várja, hogy a kocsi megálljon kipattan és berohan a töltőállomásra. Megpillantja a pult mögött álldogáló kutast és éppen belekezdene az elképesztő történet elmesélésébe amikor kinyílik az ajtó és belép két ázott férfi. Az egyik rápillantva odaszól a másiknak:

– Te Béla! Itt az a csávó aki beugrott a kocsiba amikor toltuk…

Ha neked is tetszett ez a rövidke kis történet, kérlek oszd meg ismerőseiddel!

Forrás: penztar.info