A szerencse kopogtat az ajtódon. Engedd be!

Életed minden területére beköszönthet nálad a szerencse.
13 apró trükk, amivel ma bevonzhatod a jólétet

A gazdagság és a jólét területe az otthonunk, szobánk bal felső, északnyugati iránya, sarka. S minthogy a víz a gazdagság és a jómód egyetemes szimbóluma, a munkát vele kapcsolatban kell elkezdenünk. Nézzünk néhány apró trükköt!

1. Az áramló víz a jómód hatékony generátora, mert dinamikus energiát hordoz, ami további gazdagságot eredményez és segíti a hatékony és segítő emberi kapcsolatok kialakulását (szökőkutak).

2. Az állóvíz alkalmazása környezetünkben, mint pl. úszómedencék, kerti tavak, a tárolt, megkötött vizet szimbolizálják. Ha a víz áttetsző, és világos, akkor nyugodt, világos gondolatokat jelent, ha azonban zavaros és háborgó, vagy piszkos, az mentális felfordulásról, és kevésbé jó pénzügyi helyzetről ad jelzést.

Az élő halak színével és számával is fokozhatjuk szerencsét

Hirdetés3. A gazdagság területén elhelyezett szobai szökőkút (vagy a bejárat közelében lévő kerti) segíti az anyagi jólét áramlását. Ugyanez irodákban is hatékony. Nem szükséges, hogy állandóan üzemeljen, de mindig üzemképes, és nem elhanyagolt állapotban legyen, mert az a pénzáramlás leállást szimbolizálja.

4. Akváriumok segítségével is erősíthetjük életterületünkön a csít. Elhelyezésének legmegfelelőbb területe a bejárat vagy a bejáró út közelében, a karrier vagy a gazdagság területe.

A benne lévő élő halak színével és számával is fokozhatjuk szerencsét. A 9-es szám (vagy ennek többszörösei) a halak esetében is fontos. Színük szerint pedig 8 vörös (nem narancssárga!) és 1 fekete legyen. A vörös erőt, gyógyulást és gazdagságot, a fekete pedig a pénzt, hatalmat és bölcsességet fejezi ki. Ha akár egy hal is elpusztul, sürgősen pótoljuk, mert a hiány szerencsétlenséget hoz gazdájának.
Szórjunk valódi, vagy hamis arany pénzérméket az akvárium kavicságyára! Itt is fontos a 9 és annak többszöröse, de a leghatékonyabb közülük is a 27 mint szerencseszám.

5. Gazdag zsákmánnyal hazatérő halászokat ábrázoló képpel is erősíthetjük a bőséget. A tenger ugyanis a jólét egyetemes megjelenítése.

6. A vízeséseket megjelenítő képek, melyeket a bejárat közelében helyezünk el, szintén ezt a célt szolgálják.

7. Halakat ábrázoló mobilokkal, szélcsengőkkel folyamatos áramlásban tartjuk a jólétet. (A mobilt vörös szalagra, 22 cm-esre, vagy ennek többszöröseire függesszük fel.)

8. Tartsunk pénzt, perselyt vagy ékszereket a gazdagság területén. Vörös borítékban elrejtett betétkönyv, vagy 9 darab vadonatúj pénzérme (nálunk a legjobb erre a fém 100-as) tovább gyarapíthatja vagyonunkat.

A gazdagság területére elhelyezett perselyek is teszik a dolgukat

Hirdetés9. Pénzügyi helyzetünket kövekkel, szobrokkal is stabilizálhatjuk. A szikla vagy kődarabok azonban simák és ne éles, cakkos felületűek legyenek, mert ezzel elvágják a pénzt. Ha zavart észlelünk a pénz áramlásában, egy 2,5 cm átmérőjű hegyikristályt helyezzünk ebbe a sarokba.

10. A csöpögő csapok, rosszul záródó és eldugult lefolyók, a szivárgó csövek, csatornák az értékes csí elszökését eredményezik és tőkénk megmagyarázhatatlan apadásához vezet. Megjavításuk ezért életbevágóan fontos!

11. A feng shuiban a gazdagság és az egészség közvetlen kapcsolatban áll egymással. Otthonunkban a tűzhely az, amely speciális gazdagsággerjesztő, és nagy fontossággal bír egészségi állapotunkra is. A tűzhelyek tisztántartása azért jelentős, mert ha koszos, az gátolja a pénz áramlását, bonyodalmakat és egyéb problémákat idéz elő. Ügyeljük a világítására is, mert a körülötte lévő égők együttes használatával eredményesebb lehet a jólét bevonzása.

A tűzhely tisztaságára is ügyelni kell

12. A konyhában további praktikákat tehetünk a nagyobb eredmény eléréséhez, mint pl.: egészséges növények elhelyezése, a kamra (hűtő) megtöltése, az erős és kellemes fényű megvilágítás, hajó alakú tál, melybe 9 egészséges, gusztusos gyümölcsöt teszünk, vagy tükör elhelyezése a tűzhely fölé.
Hirdetés

13. Természetesen a színek tudatos megválasztásával is sokat tehetünk sikeres jövőnk érdekében. A gazdagság színei a kék, vörös, a zöld és a lila.

A vörös a gazdagságot, erőt és a gyógyító energiát közvetíti.
A zöld pénzt, új életet, gyarapodást és egészséget, míg
a kék tudást és méltóságot hoz.
A legerősebb a lila, amely fokozza a szerencsét és erősíti a méltóságot.

A színek tudatos megválasztásával is sokat tehetünk sikeres jövőnk érdekében.

Mindezek persze nem azt jelentik, hogy kemény és lelkiismeretes munka nélkül is megvalósulnak. De tapasztalat alapján mondom, hogyha a fentieket apró lépésekben alkalmazzuk és beépítjük mindennapi életünkbe, a jólét és a gazdagság egyszer csak beköszönt.Persze nekünk magunknak is hinnünk kell, hogy mindez jár nekünk! Nem csak a tízmilliószoros napokon! (Képek: Pixabay)