A szerény idős hölgy átlátszó körömlakkot kért… de a manikűrös olyat tett, amin mindenki elcsodálkozott!

Hirdetés

Brandalyn Mae Porter áplóként dolgozik Dallas-ban egy idősek otthonában, az Egyesült Államokban. Fő munkája a betegellátás. De ez namcsak abból áll, hogy eteti őket, gyógyszert ad nekik, hanem segít nekik megérteni, hogy ennek a kórnak is megvan a maga szépsége:

Brandaly nemrég közéttett egy történetet a Facebook-on, amely a világ minden táján elbűvőlte az embereket:

“Ma kifestettem az egyik ügyfelem körmét. Kinyitottam a táskámat és elővettem a tubust és arra kértem, hogy válassza ki azt a színt, amelyet legjobban szeret. De a szerény néni arra kért, hogy csak átlátszó körömlakkot használjak. Erre azt mondam neki, hogy az annyira unalmas. Megkérdeztem tőle, hogy miért nem választ valami vidámabb színt?

HirdetésAztán ezt válaszolta: A kezem annyira ráncos, csúnya, hogy nem akarom felhívni a figyelmet rá. Aztán hirtelen nem tudtam, hogy mit válaszoljak, majd ezt feleltem: A kéz sokat elárul! Ezek tükrözik a sok szeretetet, gondoskodást és az sok áldozatot, amit az életben másokért hozott. Ezek a kezek, amelyekkel megsimogatta és sokszor megvígasztalta gyermekeit, ezek a kezek, amelyek fáradságot nem ismerve minden nap főztek, mosogattak, takarítottak… Ilyen szép keze kevés embernek van a világon! Ilyen kézről sokan csak álmodni tudnak.”

Aztán megkérte, hogy fessem rózsaszínre a körmét. Mennyire fontos, hogy segítsünk másoknak abban, hogy visszanyerjék önbizalmukat! Oszd meg ezt a történetet, ha Te is egyetértesz ezzel!

Forrás