A test minden betegségét meggyógyítja ez a csodamix

Hirdetés

Aki hisz a népi, történelmi gyógymódok hatásában, az gyorsan máris fogjon neki a következő keverék összeállításának, mert nem is tudod milyen elképesztő gyógyhatása van a testre.Ha a test legyengül, megtámadja valami betegség, akkor szinte bármilyen további kór előtt megnyílnak a kapuk, hiszen immunrendszerünk nem képes ellenállni a kórokozóknak. Ezzel a recepttel szinte bármilyen fertőző betegség megállítható rövid időn belül.

Hozzávalók10 fokhagymagerezd2 friss citrom kicsavart leve100 gramm méz1 tk szódabikarbónaÍgy készül:A megpucolt fokhagymát szeleteljük apró darabokra, majd tegyük rá a citrom levét, a mézet és a szódabikarbónát, ezután jól keverjük össze. Tegyük a masszát egy üvegedénybe, majd álljon így 8-10 napon át a hűtőben.

HirdetésAlkalmazásaA rák kezelésére étkezés előtt 3 teáskanállal vegyél be naponta 6 hónapig, majd egy hónap szünet után folytasd, amíg a javulás be nem áll.Cukorbetegség esetén egy teáskanállal vegyél be naponta 4 hónapig. Utána fél évet kihagyhatsz.Hízás ellen havonta egy teáskanállal fogyassz éhgyomorraMéregtelenítéshez napi 3 teáskanállal vegyél be egy hónapig.Mximum 3 teáskanállal fogyassz belőle egy nap bármilyen más betegsg esetén, és 1 hónap után tarts szünetet.Tibetiek szerint a csodaszer ezekre jó még:antioxidáns hatása folytán jó a rák, a cukorbetegség, székrekedés, csontritkulás ellen, és segít fenntartani az optimális súlytTöbb tanulmány leírta, hogy sok betegséggel szemben biztosít védelmetfenntartja a test lúgosságát.10.000-szer erősebb, mint bármilyen kemoterápia- vallják, akik már próbálkoztak ezzel a szerreltermészetes antibiotikumokat tartalmaz.

Forrás: szupertanacsokblog.hu