A tolvaj ellopta a család kiskutyáját, de nem számított arra ami történt

Hirdetés

Nincs nagyobb boldogság, mint amikor egy új taggal bővül a család, mint például egy kiskutya érkezése. Amikor egy ausztráliai család hazavitt egy pár hetes labrador kutyát kislányuknak szintén így éreztek.

Azonban a boldogság nem tartott sokáig, ugyanis egy nap amikor a család elment otthonról betörtek hozzájuk és szinte minden értéket elloptak. A legszomorúbb dolog viszont az volt, hogy a 8 hetes kedvencüket, Sashat is elvitték. A tárgyak pótolhatóak, viszont egy élőlény akivel már szoros kapcsolatot ápolunk az kevésbé.

Négy éves lányuk depressziós lett a történtek miatt, és nem tudott aludni a kiskutya nélkül. A szülők mindent megtettek, hogy vissza szerezzék kedvencüket, plakátokat helyeztek ki, a közösségi felületen hirdették, de nem jártak sikerrel.

HirdetésAzonban volt még egy reménysugár, ugyanis a kutya be volt microchipezve. Egy microchip leolvasásával megtudhatjuk a kutya nevét, gazdájának nevét, címét és telefonszámát. A kiskutya elrablását felkapta a média is és szinte mindenkihez eljutott a hír.

Egyik reggel, amikor a szülők kávéjukat fogyasztották mozgást láttak az udvarukban, amikor kinéztek nem hittek a szemüknek, ugyanis labrador kutyájuk volt az. A szülők úgy gondolják a tolvaj lelkiismeretes volt, vagy csak megijedhetett a médiában terjedő hír miatt. Bármelyik is volt az oka, nagyon örültek, hogy vissza kapták családtagjukat.