A tudósok meglepődtek, a Bermuda háromszög területén egy vízalatti várost találtak, ami több mint 200.000 éves!

Hirdetés

Két mérnök Zalitski Pauline és Paul Vinzvig egy olyan felfedezésre bukkant egy kutatás alkalmával, miszerint a Bermuda háromszögnél egy olyan vízalatti építészeti komplexumra találtak amely 200.000 éves és ezelőtt 50.000 évvel elsüllyedt. A kérdés csak az:” Milyen civilizáció létezhetett akkoriban amely képes volt létrehozni egy ilyen struktúrát?”

Dr Robert Ballard a következő képen válaszolt a feltett kérdésre: “Abban az esetben ha ezt az építészeti komplexumot emberek tervezték akkor nekünk még sokat kell fejlődnünk mert a ma ismeretes technológiák még nagyon távol állnak ettől a tervezéstől”.

Bermuda Háromszög

A Bermuda háromszög a mi planétánkon található legmisztikusabb hely. Ez a háromszög a Bermuda szigetek, Florida és Puerto Rico között helyezkedik el, itt tűnt el számtalan hajó, bárka, repülőgép és több százezer ember, amelynek okát még a mai napig senki sem tudja.

HirdetésA víz alatti építészeti komplexum

Manuel Ituralde geológus elmondta, hogy nem találtak hasonló struktúrát sem civilizáció létezésére utaló jeleket akik el tudták volna készíteni ezt a titokzatos komplexumot.

HirdetésMi lehet az oka a természeti kataklizmák kialakulásának?

Létezik egy másik fajta teória is a Bermuda háromszöggel kapcsolatosan amely szerint az árvizet amely elárasztott mindent egy földrengés okozta, ezért került ez a hatalmas méretű építészeti komplexum a víz alá.

Hihetetlennek tűnő bizonyítékok

Szinte lehetetlen, hogy ezt az építményt emberi kéz alkotta és víz alá került a kataklizmák kialakulásából kifolyólag.
A Mexikói öböl és a Karib tenger

Forrás: bidista.com