A vizsgálatkor a nőgyógyász különös kérdést tett fel a terhes nőnek, amitől annak szinte elállt a lélegzete is!

Hirdetés

Néhány hónappal az esküvő után az kanadai Alberta tartománybeli Webb házastárspár megtudta, hogy hamarosan egy kisgyermekkel bővül a család. Tim és Bethani Webb úgy tervezték, hogy legalább egy évig élvezik a szabadságot, mielőtt a gyermekvállalásról gondolkoznának, de a sors másképpen rendelkezett.

Azonban a friss házasok aligha fogadták bánattal a hírt, éppen ellenkezőleg! Mert attól még, hogy egy kisgyermek akkor jön a családba, amikor még nem várták, kevésbé lesz nagy öröm szülei számára születése. Azonban ami később történt, arra a Webb házaspár nem volt egészen felkészülve…

HirdetésAz egyik soron következő orvosi vizsgálat alkalmával ugyanis a vizsgálatot végző orvos egy eléggé váratlan kérdéssel fordult az ifjú hölgyhöz, Bethani-hoz. Azt kérdezte meg tőle, hogy előfordult-e a családban, hogy valaki ikreket szült. A leendő anyja zavart volt, és időközben az orvos egy képet mutatott neki a monitoron.

A képernyőre pillantva az orvos elkezdett számolni…

Hirdetés„Amikor megmutatta a harmadik babát a képernyőn, azt gondoltam: elég! De az orvos még nem ért a végére!” – emlékszik vissza a történtekre Bethani, a sokgyermekes anyja.

Mint kiderült, a nő első terhessége során, hasában négyes ikrek várták világra jövetelük pillanatát. A pár elismerte, hogy először ez a hír valóságos pánikot okozott, de aztán egy kicsit megnyugodva, a Webb-pár elkezdte felmérni, hogy hogyan kell megváltoztatni terveiket, életüket a jövőre nézve.

Az ifjú házaspár úgy döntött, hogy egy időre Tim édesanyjához költöznek, mert apró lakásuk nyilvánvalóan nem volt megfelelő négy új jövevény számára. És persze a leendő szülők sürgősen elkezdték megvásárolni mindazt, amire egy gyermek születésekor szükség lehet, de ezúttal mindenből a négyszeres mennyiséget kellett beszerezni. „A Pampers volt mindenütt!” – osztja meg Bethani emlékét.

HirdetésAz orvosok gondosan figyelemmel kísérték a leendő anya és csecsemőinek egészségét. A terhesség 8. hónapjában világossá vált, hogy az asszony nem tud egyedül szülni, és az orvosok a császármetszés mellett döntöttek. Megszületett hát a négy kisbaba, mind a négyen kislányok és mind a négyen egészségesek!

A szülészorvosok szerint az ilyen terhesség valószínűsége 1:15 millióhoz. Ráadásul az olyan négyes ikrek, akiket nem mesterségesen megtermékenyített anya szült, valóban nagyon-nagyon ritkának mondhatóak. Az pedig, hogy mind a négyen lányok, egyértelműen rávilágít arra, hogy ez az eset valóban egyedülálló.

Forrás: bidista.com