Alekosz csúnyán beszólt a menstruáló nőknek, el sem hisszük, mit írt

Hirdetés

Újabb döbbenetes bejegyzéssel jelentkezett a Való Világ egykori sztárja.

Nagy Alekosz nem adja fel: továbbra is a párt keres, ám úgy tűnik, ez olykor elég nagy fejtörést okoz neki. Az egykori VV-sztár most arra a megállapításra jutott, hogy a nők ciklusától függ, mekkora esélye van az ismerkedésre. Legújabb Facebook-posztjában mindezt részletesen is kifejti, és azt is elárulja, milyen taktikával próbálja a jövőben behálózni a csajokat – már, ha hajlandóak az együttműködésre.

„A kedves tévénézők szerint miért csak peteéréskor akarnak engem a nők?

Fölháborítónak tartom, hogy engem csak peteéréskor akarnak a nők. Az elmúlt három esetben, amikor az ország több pontján szexuális kapcsolatokat létesítettem, föltűnt, hogy a megszokottnál jobban akartak a nők. Mint utólag kiderült, mindhárman menzesz előtti állapotban voltak. Menzesz után már nem akartak. Társaságomat nem keresték, a Facebookon letiltottak. Eltűntek!

HirdetésMinekután egy becsületes menzesz három hétig tart, egy hét áll rendelkezésre az ismerkedésre és az örömszerzésre. A jövőben fontosnak tartom azt, hogy a nők megosszák velem ciklusaik rámvonatkozó dátumait, menzesz előtti napjaik ismerkedési fázisait. Tarthatatlan és sértő ez az állapot, hogy ilyesformán használnak ki engem! Havonta nem csak egyszer szeretnék szexuális kapcsolatot létesíteni. Mától naptár szerint megyek!”


Forrás: www.blikk.hu