Amikor a férfi meghalt, az orvos egy fura hangot hallott a fejében – aztán olyan dolog történt, amit senki nem értett

Hirdetés

A híres szívspecialista a mai napig nem tudja megmagyarázni mi történt.

A híres és elismert szívspecialista Dr. Chauncey Crandall éppen egy mozgalmas napon dolgozott a kórházban, amikor hirtelen a sürgősségi szobába hívták. Az ágyon Jeff Markin feküdt, egy masszív szívinfarktus után halottan…

Jeff, egy szokásos napon indult be dolgozni, amikor rosszul lett a kocsijában. Felhívta a főnökét, és elmondta neki a történteket, aki azt javasolta, hogy azonnal menjen be a kórházba! Jeff ezután bevezetett egészen a kórházig, majd ott a folyosón összeesett.

HirdetésEkkor hívták Dr. Chauncery-t. Amikor beért a műtőbe, akkor káoszt látott, mindenki küzdött a beteg életéért. 14 percen keresztül próbálták visszahozni az életbe, számtalanszor ütötték ki a defibrillátorral, mindhiába.

Dr. Chauncery megállapította a halál időpontját. Ezután kiment a papírokat intézni, míg az ápoló a testet készítette elő az elszállításra. Azonban az orvos egy hangot hallott a fejében: „Menj vissza, és imádkozz ezért az emberért!”

Az interjú során így nyilatkozott az esetről:

„Hallottam ezt a hangot a fejemben, majd ezt mondtam magamnak: Hogyan imádkozzak egy emberért, aki halott? Itt már semmit nem tehetünk! Aztán tovább mentem, és megint hallottam a hangot. Ekkor azt gondoltam, hogy nem szállhatok szembe Isten akaratával, vagy bármi is legyen amit hallottam! Szóval visszamentem a műtőbe, és a mellkasára tettem a kezem. Az ápoló döbbenten nézett rám. Akkor azt mondtam, hogy Urunk, könyörgöm ennek az embernek a lelkéért! Kérlek, add vissza az életét!”

Ezután a doktor újra akarta éleszteni a férfit a sokkolóval, ami ellen mindenki tiltakozott a teremben, és arról győzködték, hogy már nincs benne semmi élet. Mégis tiszteletben tartották a vezető orvos utasításait, és segítettek, hogy még egyszer sokkolhassa.

Abban a pillanatban visszatért Jeff pulzusa, és mindenki meglepetésére a legtökéletesebb pulzus volt, amit valaha láttak.

A férfit a gondozóba szállították, ahol 3 nap múlva felébredt látszólag mindenféle agyi és szervi sérülés nélkül.

HirdetésDr. Chauncery: „Azon a napon, amikor imádkoztam Jeffért, nem volt különösebben erős hitem. Hétköznapi napnak indult, tettem a dolgom, nem kerestem semmilyen kapcsolatot Istennel. Az igazat megvallva, amikor visszamentem a sürgősségi szobába, nem volt különösebben kedved imádkozni. Rengeteg dolgom volt aznap. De megtettem. És én mondom, nem volt sok hitem aznap. De az Úr megkért, hogy csináljam, én meg tiszteletben tartottam a kérését. És ez minden, amire szükségünk van. Egyetlen kicsi szikra! A csodák valósak! Aznap megtörtént!”

Forrás