Anyuka azt mondja a lányának, hogy énekelje el a ‘Bohemian Rhapsodyt’. A 3 éves kislány reakciója az autóülésben elképesztő

Hirdetés

Bár csupán 3 éves, Holly Lee már egy igazi Queen rajongónak tartja magát. Az idő múlásával kiadott megannyi dal közül, Hollynak a „Bohemian Rhapsody” a kedvence. Nagyon jól ismeri a szöveget, és ahányszor az anyja szeretné hallani, ő elkezdi énekelni.

Charlene McMahon állítása szerint, a kislány szenvedély a dalért teljesen triviális dologból indult. “Három hónappal ezelőtt kezdődött. Nagyon unatkozott az autóban és elkezdtem énekelni ezt a dalt, hogy jobb hangulat legyen az autóban. Ez volt az egyetlen szám, amit tudtam tőlük”, – mondta Charlene.

Az édesanyja által felvett videó felkerült az internetre, ahol Holly az autó hátsó ülésén ül, miközben megmutatja hangi adottságait. Könnyen eléri a magas hangokat, úgy mint a mélyeket is, és nem kavarodik össze, még ha ennek a számnak a tempója elég gyors is. De ez nem meglepő, mivel naponta többször is megnézi a zeneszám videoklipjét, és többször el is énekli azt. De éneklés alatt, annyira vicces ahogyan a mimikája megváltozik, ami imádnivaló!