Az anya nem tudta szoptatni a gyermekét – az apáról készült kép mutatja milyen sikert arat

Hirdetés

Komplikációk miatt az anya nem tudott szoptatni szülés után. Az apa ekkor átvette az irányítást és a róla készült képek most futótűzként terjednek az interneten.

Maxamillian Kendall Neubauer és felesége April nagyon boldogok voltak, amikor megszületett első gyermekük akinek a Rosalía nevet adták. Már megszületésekor azt mondták a szülők, nagyon szeretnék hogy a baba mindig testközelben legyen de sajnos bizonyos komplikációk miatt teljesen másképp alakultak a dolgok.

April vérnyomása nagyon alacsony volt és amikor már majdnem beindult a szülés, az anya rohamot kapott. Az orvosok ekkor sürgősségi császármetszés mellett döntöttek és sajnos a műtét alatt még egy rohamot kellett túlélnie.

A szitáció nagyon rossz volt mindannyiuk számára és az édesapa nem tudott sok mindent tenni, csak várt.

Aztán végre megszületett a kis April aki emiatt azonnali kezelésre szorult. Az orvosok folyamatos megfigyelés alatt tartották őt.

HirdetésEzért az apa Maximillain volt az aki a mellére tette a gyermeket. Az egyik nővér ugyani valami zseniális dolgot talált ki azért, hogy az apa valamilyen módon megszoptathassa a kicsit.

“A nővérke odajött hozzám és azt mondta, szeretnék-e kipróbálni valamit. Ő kitalált egy olyan kis trükköt amivel én is szoptathatom a gyermekünket, ez pedig egy mellbimbó volt, mondta az apa a Love What Matters.-nek

El i skészült a segédeszköz és így Maximillian ennek segítségével meg tudta szoptatni a kisbabát.

“Soha nem gondoltam, hogy egyszer ez is megtörténik. Én vagyok az első férfi aki gyereket szoptat”.-mondta az apa.

HirdetésIgazán különleges volt ez az élmény és fMaxamillian számára azért volt fontos, mert sikerült eléreni a kitűzött céljukat.

“Én csak jó apa szeretnék lenni a kórházi személyzet pedig fantasztikus. Ők igazán megtettek értem minden, valódi hősök.” írta a férfi.

Az édesanya April rendbe jött a szülés után és most egész napját a kisbabával tölti és gondosksodik róla.

Ez olyan élmény lehetett amelyet csak kevés apa élhet meg, de az biztos, hogy Maxamillian minden percét élvezte.

Forrás: csodalatos.co