Az anyuka belehalt a szülésbe. Elkeseredett férje ezt suttogta a fülébe, majd olyan…

Hirdetés

Mindenki biztos volt abban, hogy a nő terhessége szövődménymentesen fog lezajlani. Ennek ellenére olyan dolog történt, amire senki nem számított. És egyszerre nem is egy.

Melanie Pritchard és férje bement a kórháza, amikor elérkezett az idő, hogy babájuk világra jöjjön. Volt már egy kisfiúk, Brady, mellé várták a kislányt, hogy tökéletes család lehessenek. Mielőtt elindultak otthonról, Melanie még felhívta az édesanyját, hogy minden rendben van vele. Többre nem emlékszik.

Beértek a kórházba, majd minden a vártak szerint alakult. Aztán a nő azt mondta férjének, hogy szédül, és valami baj van. Az orvosok azonban nem találtak semmit. „Talán csak ideges.” – mondták, miközben a monitoron látták, hogy az összehúzódások egyre erőteljesebbek lettek.

HirdetésÉs akkor szörnyű dolog történt: Melanie feje lebicsaklott, a monitoron egyenes vonal és szörnyű sípoló hang jelezte, hogy megállt a szíve. Ezzel egy időben megjelent a baba feje.

Pritchard eleinte nem tudta, pontosan mi történik, de az orvosokat látva már tudta, hogy nagy a baj. Ami biztos volt: azonnal meg kell császározni, hogy legalább a kislány túlélje.

Felvitték a műtétbe. A gép már nem sípolt, és Melanie légzése és szívverése is teljesen leállt. Már 10 perce klinikailag halott volt, de közben mesterségesen lélegeztették, és 4 alkalommal megpróbálták újraéleszteni.

Kiderült, hogy magzatvíz embóliája volt, ezért állt le a szíve, ráadásul császármetszés közben egy artériája is megsérült, a gyomra tele lett vérrel. Az orvosok semmilyen reményt nem láttak már arra, hogy visszahozhassák.

Búcsúznia kellett. Az orvosok adtak neki egy kis időt, mielőtt kitolták volna a feleségét. A férfi könnyes szemmel és nehéz szívvel ment oda a felesége ágya mellé és a fülébe suttogta: „Szeretlek kicsim, nagyon szeretlek. Kérlek, légy erős és harcolj… harcolj!”

HirdetésAmi a következő 24 órában történt az maga a csoda, hiszen az orvosok sem tudják megmagyarázni.

Mialatt férje ott állt felesége ágya mellett reménykedve, hihetetlen dolog történt. Melanie hirtelen lélegezni és beszélni kezdett. Folyton azt kérdezte: „Hol vagyok? Hol van a kisbaba?”

Mindenki érthetetlenül nézte a történteket, mire a férfi odavitte újszülött lányát.

A felépülés nem volt könnyű, csak 6 hónapi kórházi kezelés után térhetett haza, de egészséges, akárcsak kislányuk. Férjével megtapasztalták, hogy milyen egymás nélkül, de azt is, hogy a szeretet erősebb mindennél!