Az idegen figyeli az anyát és kislányát a boltban és hirtelen ezt suttogja: “Búcsúzz el anyától”

Hirdetés

Mikor egy boltban bevásárláskor épp sorban állunk a kasszánál gyermekünkkel, sokszor előfordul, hogy idegenek megjegyzést tesznek a gyerekünkkel kapcsolatban. Ez lehet dicsérte, kritika, vagy más megjegyzés de általában ártatlan dologról van szó. De az Egyesült Államokban, Longview városában élő Amanda Cropsey Florczykowski esetében nem ez volt a helyzet. A bejegyzésében figyelmezteti a szülőket erre.

Ezt írta a Facebook oldalán:

“Éppen sorban álltam a közelünkben lévő boltban a kasszánál. Kivettem a bevásárló kocsiból a kislányomat. Az előttem lévő pár beszélgetni kezdett velünk és több kérdést is feltettek, hány éves a kislányom stb. Először azt hittem talán túl nagyok a kulturális különbségek közöttünk, mert nem tetszett, ahogy a hölgy mozgott és egyre közelebb jött hozzám és a bevásárló kocsihoz.Egy idő után megkérdezte, hogy megfoghatja-e a kislányomat és ekkor már annyira közel állt hozzám, hogy a kislányomnak már csak a karját kellett kinyújtani és már el is érte a nő nyakát. A nő megfogta a kislányomat aztán egy pillanatra odébb akart lépni és közben azt mondta a lányomnak: Búcsúzz el anyától!

HirdetésAmanda fortsätter:

“Úgy gondoltam ez elég furcsa megjegyzés volt ezért nem engedtem, hogy a nő kivegye a kezemből a gyereket. Ő pedig nem akarta a gyereket elengedni de aztán vonakodva mégis békén hagyta őt.

Nagyon furcsa érzés volt. Az egész történet, az hogy beszélgetni kezdtek velem, aztán meg akarták fogni a gyereket. Nagyon megijedtem ettől az egésztől.

Nem olyan messze tőlünk láttam egy férfit, egyedül volt, nem volt semmi a bevásárló kosarában. Nem fordult teljesen felénk de biztos voltam benne, hogy minket figyelt. Minden egyes lépésemet követte ezért én visszabámultam rá és tudomására adtam, látom, hogy figyel minket.”

HirdetésAmandának furcsa volt az egész ezért odament a bolt biztonsági őréhez és elmondta neki, mi történt vele.

Az édesanya és kislánya biztonságban elhagyta a boltot. Amanda otthon elkezdett olvasni a gyerekrablásról és nagyon megijedt. Sok esetleírás nagyon hasonlított ahhoz, amin ő aznap keresztül ment.

Ezért úgy döntött, megoszt néhány gondolatot ezzel az esettel kapcsolatban:

“A gyerekrablók általában csoportban dolgoznak és legtöbbször a boltokban találkozhatunk velük. Az én esetemben úgy tűnt, a pár és a férfi nem is ismerik egymást, de biztos vagyok benne, hogy ők egy csapatot alkottak.”

“A pár csak két nagyon olcsó dolgot vásárolt, ami igazán nem fontos egy háztartásban.”

“A nő a bevásárlókocsimra tette a kezét. Én addig semmit sem pakoltam még ki a szalagra. Úgy tűnt, mintha el akarná vonni a figyelmemet valamiről, vagy segíteni akart nekem, hogy megfogja a gyereket amíg én kipakolok.”

“A gyerekrablók sokszor követnek egészen a kocsiig, ott pedig elviszik a gyereket addig, amíg te pakolsz.

Milyen szerencse, hogy Amanda ilyen gyorsan szólt a biztonsági őröknek. Most mi segítünk neki azzal, hogy továbbítjuk ezt az információt.

Forrás: csodalatos.co