Az idős hölgy azt mondta csúnyák a kezei -az ápolónő válaszát most az egész világ ünnepli

Hirdetés

Ez az idős hölgy azt hitte, hogy nagyon csúnyák a kezei, de amit erre az ápolónő válaszolt, azt most az egész világon ünneplik.

A kórházban, idősek otthonában dolgozók minden nap csodát teszenek a körülöttük élő emberekkel. Ők segítenek embertársaikon és ez a segítség gyakran sokkal többet jelent, mint a napi rutin ellátás.

Brandalyn Mae Porter ápolónő és egy idősek otthonában dolgozik az USA-ban. Ő pontosan tudja, hogy mire van szüksége az ott élőkenk, testi és lelki szinten is.

A Love What Matters Facebook oldalán a hölgy ezt írta le.

A fiatal hölgy elköteleződése igen nagy és ezt az is jól mutatja, hogy a Facebook bejegyzése rövid idő alatt több, mint 800 000 lájkot kapott!

Hirdetés“Ma a munkahelyemen kifestettem az egyik hölgy körmeit. Minden színt átnáztünk és ő azt mondta áttetszőr lakkot kért. De én csak arra tudtam gondolni, hogy az, tényleg áttetszőt akar? Az nem valami vicces szín.”

Megkérdeztem miért kell neki áttetsző körömlakk és azt válaszolta: “Az én kezeim csúnyák, nem akarom felhívni rájuk a figyelmet.”

Aztán én óvatosan ezt válaszoltam: A kezed elmondja élettörténeted. Elmondja mit tettél, kiről gondoskodtál, kit szerettél. Ezek a kezek olyan értéket jelentenek, amelyekről sokan csak álmodni szoktak.”

Ezek után a rózsaszín lakkot választotta.

Sokszor előfordul az, hogy amit mi nem látunk szépenk, az másokat lenyűgöz.

Ez a történet jó példája annak, hogy milyen fontos a gondoskodó figyelem egy személy számára. Kérjük oszd meg ezt a cikket ha ezzel egyetértesz!

Forrás: csodalatos.co