Bea asszony megnyitotta az éttermét.Ennyit kér el EGYETLEN vacsoráért!

Hirdetés

Bea asszony az utóbbi időben előszeretettel mutatta be főzési és zsűrizési tudományát. De most egy fokkal magasabbra lépett, mivel hamarosan megnyitja a saját éttermét.

Így vezette fel saját magát Bea a honlapján: Sokan Gáspár Győző feleségeként ismernek a médiából, de most szeretném megmutatni egy másik, sokkal érdekesebb oldalamat is számotokra!

De akkor nézzük meg, azt amiért mindenki itt van, hogy mennyibe is kerül egy vacsora Beánál.. Kapaszkodjon meg mindenki! 16! ezer forint.. bizony..És hogy ezért mit kap az ember? Itt a menü:

HirdetésVendégváró – Magyaros Startnógrádi tepertő és kolbásztepertőkrém Bea módralecsóhabkrémfriss zöldségek és bodag (cigány kenyér)Újházy Tyúkleves – Győző papa tyúkjábólKonfitált kacsa borsos káposztás nokedlivel, vörösboros sült almávalDesszertvariációkEvelin kedvence Mézes KrémesVirág kedvence Méteres KalácsGyőző kedvence TiramisuGyömbéres Szorbet

Most abba ne menjünk bele, hogy a menüsort elkészíteni mennyibe kerülhet, mert nem sok közük van hozzá, de ez az ár irreálisnak tűnik! Mi a helyi étkezdében 2500 forintért eszünk svédasztalról, ahol 2 féle leves, 4 féle második és desszert is van.. Oké nem Bea asszony főzte, de ez is nagyon finom!

Szerinted sok a 16 ezer forint egy vacsoráért?! Itt a weboldal, ahol elő lehet vásárolni a vacsora jegyet.

Forrás: szupertanacsokhu.hu