BERKI Krisztián felesége: ”EGY BUNKÓ, EGY NAGYKÉPŰ, EMBER, AKI AZT HISZI BÁRMIT MEGTEHET”

Hirdetés

A tévéből és a médiából korábban ismert imázsa alapján úgy tartotta Berki Krisztiánról új kedvese, hogy egy bunkó, aki megkaphat mindenkit. A lány üzent a fanyalgókak is, de Berki is bevallotta: bizony korábbi tévészerepléseinek volt negatív hozadéka.

A Mokkában mesélt megismerkedésükről Berki Krisztián új párja, Katona Renáta, a fiatal üzletasszony, akinek Budapesten van cukrászdája:

„Egy interjú volt velem az edzés végén, Krisztián oda pofátlankodott” – mondta a lány, akitől Berki valami korábban ígért süteményt kért számon. Ott indult a kapcsolatuk – írja az Origo.hu.

Hirdetés

Berkiről akkor ezt gondolta: „Egy nagyképű, egy bunkó, aki azt hiszi, hogy mindenkit megkaphat.” Ám később, egy ebéd alkalmával megismerhette Berki „civil” énjét is, és kiderült, hogy egészen más ember.

„Mintha nem is ő lenne. Mi azóta boldogok vagyunk, az emberek örüljenek ennek” – mondta.

Berki azt mondja, a róla kialakult kép tényleg nem mindig valós. „Az életemet eladtam különböző csatornákon. Ennek volt egy hozadéka, ami sokszor negatív. Többé viszont nem szeretnék realityben részt venni: most nyitottam egy másik utat, és lehet, hogy meg tudom mutatni a valós énemet” – vallotta be.