BESZÓLT A TESCÓBAN EGY MILLIOMOS NŐ, ENNEK A MUNKÁSNAK. A MUNKÁS NYÍLT LEVELET ÍRT NEKI, AMIT 160 EZREN OSZTOTTAK MEG 1 ÓRA ALATT

Hirdetés

Egy hétköznapi, ám mégsem mindennapi sztori terjed a Facebookon,ami az amerikai Andy Ross-szal történt múlt hónapban.A férj egy nap a munkából hazafelé menet beugrott a boltba, aholfelkeltette egy kislány gyelmét. Sejtette, hogy azért bámulta őtennyire, mert elég koszos volt, elvégre egyenesen a munkahelyérőljött. Amikor sorban álltak a kasszánál, a lány még mindig nem vettele a szemét Andyről, ekkor már az anyja is rászólt, hogy ne bámulja.Aztán amikor már kifelé mentek a boltból, halkan ezt mondta a 7éves kislányának:

Látod, ezért kell iskolába járnod!”Ekkor a férj odament hozzájuk és megmondta nekik a magáét.“Először is, egy piszkos, de nagyon tanult ember vagyok. Nem csakérettségim van, de főiskolai diplomám és több orvosibizonyítványom is. A külsőm alapján azt feltételezni, hogyműveletlen vagyok, elég nagy tudatlanságra enged következtetni.”Ross ezután elmondta, hogy büszke a tetoválásaira, mert ezekjelképezik azt a munkát, amit az országáért végzett katonaiorvosként. Később társtulajdonosa lett egy cégnek, amely aszabadban való túlélésre és vadászatra tanítja az embereket.

HirdetésKipróbálta az irodai munkát is, de az nem jött be neki, így végül azépítőiparban találta meg a helyét. Most már büszke arra, hogy résztvehet Amerika építésében, és minden egyes nap élvezi a munkáját.“Szeretem a kétkezi és a szabadtéren végzett munkát. Ez azzal jár,hogy néha piszkos leszek. Jól keresek, így probléma nélkül tudokgondoskodni a családomról. Tehát a külsőm egyáltalán nem tükröziaz intelligenciaszintemet vagy azt, hogy mennyi ideig tanultam.”Végül szép napot kívánt nekik, az anyát pedig megkérte, hogy ajövőben próbáljon meg ne előre ítélkezni az emberekről.A férvégül 8 tanulságot fogalmazott meg a történtek után:

1. Ne ítélj első látásra!2. Csináld és élvezd, amit szeretsz, így az sosem tűnik munkának.3. A zikaimunka a legjobb, mert jól megzethetik.4. A tanulás fontos, de a felsőoktatás nem garantál semmit.5. A tapasztalat, a kemény munka és az elhivatottság kell ahhoz,hogy sikeres karriered legyen.6. Ne legyél s.ggfej szülő, aki s.ggfejt csinál a gyerekeiből!7. Amikor valakit az intelligenciászintje és a tanultsága alapjánakarsz sértegetni, ne hagyd, hogy egy koszos ember kioktasson.8. Szükségem van egy zuhanyra.Andy Ross a Facebookon is közzétette a tanulságos történetét,amelyet már több mint 300 ezren kedveltek és 160 ezernél istöbben osztottak meg. Az biztos, hogy sokan tanulhatnak azesetéből…

Forrás: otpercpiheno.hu