Boros Lajos – Borzalmas állapotban vagyok, talán most szólok hozzátok utoljára. Kérlek szépen, hogy osszátok meg az üzenetem:

Hirdetés

A műsorvezető arról mesélt nekünk, hogy miért úszott éveken keresztül heti öt alkalommal, és hogy most a pacemakere szerencsére megszünteti a rosszulléteket. Boros Lajos február elején került váratlanul kórházba, ekkor kiderült, hogy szívbillentyű-elégtelenségben szenved.

“Soha nem jártam ellenőrzése, gondolván, hogy makk egészséges vagyok. A legnagyobb gondom az volt, ha éppen nőtt egy tyúkszem a talpamon, megkeserítette minden napomat, de már teljesen másképp értékelem…Egy nagyon egyszerű, de annál fontosabb mondanivalóm volna nektek.

HirdetésÉn hatalmas hibát vétettem, de mindenki menjen el időközönként egy általános teljes körű vizsgálatra, mert azt hiszi az ember, hogy makk egészséges, ám amikor megjelennek a tünetek már lehet, hogy késő, mint az én helyzetemben is. Kérlek szépen benneteket, hogy osszátok meg ezt a gondolatot ismerőseitekkel! Menjetek el néha és vizsgáltassátok ki magatokat, a legfőbb és legfontosabb szerveitek működését. Teljesen ingyen megtehető ez, szánjatok rá egy napot, az életeteket mentheti meg! Továbbá ne felejtsétek el szeretteiteknek kimutatni, hogy mennyire fontosak is számotokra. Mondjátok ki akár minden nap, hogy szeretitek őket, mert sosem tudhatjátok, hogy lesz e még rá lehetőség és amikor már késő lesz, bánni fogjátok, hogy nem tettétek meg! Előre is hálásan köszönöm a megosztásokat!”

Boros Lajos nyilatkozatából kiderült, hogy májusban lesz egy életmentő szívműtéte, ugyanis az első nem sikerült jól.

“Nem akarok borúlátó lenni, de már a biztonság kedvéért elkezdtem végrendeletet írni… Szeretném megköszönni azt a mérhetetlen szeretetáradatot, amit aktív rádiósként és az elmúlt hetekben kaptam. “

Kedves Lajos! Mi nagyon szurkolunk neked, hatalmas erőt és kitartást kívánunk! Természetesen egy megosztással hozzájárulunk kérésedhez!