Borzalom ami velünk történik! Minden napunk rettegésben telik. Lassan már az utcára sem merünk kimenni! Amíg a rendőrség nem tesz semmit, Ezek nem fognak leállni! Kérlek Titeket Segítsetek! Osszátok!

Hirdetés

Borzalom ami velünk történik! Minden napunk rettegésben telik. Lassan már az utcára sem merünk kimenni! Amíg a rendőrség nem tesz semmit, Ezek nem fognak leállni! Kérlek Titeket Segítsetek! Osszátok!

Borzalom ami Medgyesegyházán történik és a hatóságok mégsem tesznek semmit. Vajon miért?

Mint arról már egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, a békés megyei településen egy bűnözőkből álló banda tartja rettegésben a lakókat. A rendőrség tud a dologról mégsem tesz ellene semmit. Most újabb döbbenetes történetről kaptunk hírt.

Tegnap egy 13 éves iskolás lányt simogatott és próbált elcsalni egy romániai roma -származású egyén.

Napi szinten érkeznek a félelemmel teli jelzések-segítségkésések.

Hétfőn egy bolt előtti zaklatást jeleztek, kedden pedig egy édesanya mesélte, hogy 13 éves lányát az iskolába menet szólította le egy sebhelyes arcú, torz lelkű förmedvény. Az eset kapcsán egyébként feljelentés született az édesanya részéről, ami szokás szerint nem ment könnyen. A panaszos anyuka elmondása alapján a medgyesegyházi Rendőrőrs éppen nem tartott ügyfélfogadást, ezért a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság munkatársa vette fel „nagyduzzogva” a jegyzőkönyvet.

HirdetésA kislányt és édesanyját nagyon megviselték a történtek, mikor tegnap délután beszéltünk, még erősen a hatása alatt voltak. A magába roskadt gyermek hosszú hallgatás után avatta be édesanyját a történtekbe, miszerint a sebhelyes arcú az iskolába menet kerékpárral utolérte és sokáig tekert mellette, simogatta és próbálta elcsalni, mindeközben szexuális tartalmú szöveget fröcsögött az irányába. Az ügynek egyébként a rendőrség részéről várhatóan megint nem lesz semmi következménye, hiszen a jegyzőkönyvet felvevő rendőr szerint nem valósult meg a bűncselekmény, mivel nem történt erőszak.

Lassan odáig fajul a történet, hogy az emberek nem mernek majd az utcákra menni, a szülők nem fogják gyermekeiket az iskolába elengedni csak ha velük tudnak menni illetve majd értük.

Felháborító, ami Medgyesegyházán folyik hosszú évek óta, legalább annyira, mint a rendőrség és a település vezetésének a hozzáállása a kérdéshez!

Egy szebb és jobb jövő reményében!

HirdetésEzúton kérem a közösség segítségét, noha ilyet korábban soha nem kértem, de mitévő legyek? Kérlek segítsetek!! Osszátok, hátha valaki a segítségünkre siet és végre véget érhet ez a rémálom!

Forrás: hir-tv.com