Borzalom! Ilyen szörnyen aljas módon próbálják megmérgezni a kutyákat Magyarországon ismeretlen személyek! Segítsetek, hogy Ez ne következhessen be…Könyörgöm Osszátok!

Hirdetés

Borzalom! Ilyen szörnyen aljas módon próbálják megmérgezni a kutyákat Magyarországon ismeretlen személyek! Segítsetek, hogy Ez ne következhessen be…Könyörgöm Osszátok!

Pécs és környéke nagyon figyeljetek, nehogy a ti kedvencetek is így járjon!

Én Komlón élek! A kutyámmal sétáltunk a minap délután, amikor összefutottam egy ismerőssel. Beszélgetni kezdtünk, a kutyám közben szaglászott, sétált, keresgélt, ahogy szokott. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valamit rág, majd csúnyán fulladni, köhögni kezdtem. Azonnal láttam nagy a baj, ezért ha nehezen is de sikerült meghánytatnom. Ekkor láttam meg, hogy mi jött ki belőle. Szöges kolbászdarab, ami virslivel volt összekeverve. A kolbász- és virslidarabok voltak szétszórva a földön mindenfele.

Tudomásom szerint nem a mi esetünk volt az első. Korábban is találtak már szöges kolbászokat. Sokan nem hisznek ezeknek a támadásoknak, felhívásoknak, mert az interneten korábban hamis, álhírek keringtek ezzel kapcsolatban! Pedig Ez valós veszély és ha nem hívjuk fel mindenki figyelmét erre, akkor hamar tragédia lehet a vége.

HirdetésA Pécs melletti Birjánon is történt hasonló mérgezés, ahol egy négyéves komondort öltek meg ismeretlenek pénteken. Az állatot éjszaka mérgezhették meg valamilyen szerrel. Mint megtudtuk, a gazda arra gyanakszik, hogy valaki vélhetően be akart menni az udvarba, a kutya viszont útban volt, ezért tette el láb alól az ismeretlen.

Nagyon kérek mindenkit Osszátok, hogy időben tudomást szerezhessenek erről a gazdik! Köszönettel: E. István

FRISS!!!!

” Újabb Mérgezés!!! Vigyázat!!!

Kb. egy órája járt itt egy gazdi, mert a kutyusa a Kaszáló utcánál (XVII. ker. ) megevett valami kolbászos falatkát a földről, amelyet egyből sugárban ki is hányt szerencsére. A szemfüles tulajdonos összegyűjtötte a bizonyítékot, amelyben gombostű, és feltűnő rózsaszín tartalom (méreg?) látszik. Fokozottan ügyeljenek a kedvenceikre!!!!”

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Napkelet Állatorvosi Rendelő