Csak Magyarország nem teszi semmissé a deviza hiteleket. Minden devizás ország múlt héten megszüntette azokat.

Hirdetés

A környező országokban mára kimondható, hogy csak Magyarorszánon nem törölték a svájci frank alapú hiteleket. A szomszédos országokban nem elég, hogy törölték, még a bankokat kényszerítik arra, hogy fizessék vissza a törvénytelenül beszedett pénzeket. Itthon mi történik? SEMMI! Ahogy itt semmiért nem történik semmi.

Tudjátok, ha egy másik országban derülne ki, hogy az aktuális miniszterelnök legjobb barátja, és az összes barátja, veje milliárdossá vált közbeszerzésekből, két opció lenne, vagy a nép elüldözné, ami nálunk újraválasztást hozott maga után, csalással természetesen, vagy a miniszter mondana le. De Viktor nem mond le, miért is tenné? Övé az egész ország most már.. A rendőrök az ügyészség, az adóhatóság, mindenki az ő kezéből eszik, így nem nehéz…Ezt nevezik diktatúrának, amikor két bárány és egy farkas eldönti, hogy mi legyen a vacsora…Nyilván bárány.

Osszátok,ha ti is egyetértetek…

HirdetésA bíróság 70 oldalon indokolta döntését, amelyet internetes oldalán hozott nyilvánosságra. A testület elutasította a bankok fellebbezését, és helybenhagyta a frankhitelesek érdekvédelmi szervezete kollektív vádemelését a nyolc legnagyobb Horvátországban működő bank ellen. Azzal vádolták őket, hogy tisztességtelenül alkalmazták az árfolyamzáradékot, és egyoldalúan megváltoztatták a kamatokat, amelynek következtében a hitelfelvevők törlesztőrészlete a duplájára nőtt a kiindulásinak – idézi az MTI.

HirdetésFelháborító, hogy nálunk emberek halnak meg, mert öngyilkosok lesznek, amikor márnem látnak ki a hitelből.. Felvette valaki 30 ezer forintos törlesztő részlettel hitelt, és mára 200 ezret kellene fizessen.Beleroppan, és eldobja az életét. Azt nem értem, hogy hogy képes nyugodtan aludni az a pár ember, aki tudja, hogy a deviza hitel következtében a mai napi összesen 1120 ember dobta el az életét Magyarországon.

Ha egyetértesz oszd meg, és lássa más is, hogy attól, hogy elnyomnak minket a törvényeikkel, mi még nem fogunk csendben maradni!

Forrás: otpercpiheno.blogspot.com